1

Voor wie is een basic website geschikt?

 

Als u enkel een degelijke website wil, en dit geldt trouwens ook voor de basic webshop, (snel, mobile responsive, 20 basis-functies of start-functies) is deze website de juiste stap (lees ook "Waarom een eigen website?"), als u nadien de digitale kracht/transformatie wil toepassen in uw bedrijf, kan u op ieder ogenblik upgraden naar een top level website en UX/UI-website of webshop. 


2

Waarom een top level website kiezen?

 

Het biedt vele mogelijkheden voor het ontwikkelen van de digitale kracht, de digitale transformatie in communicatie is hiermee een feit, ook het groeiplatform kan hieraan gekoppeld worden. De website is supersnel 0,3 à 0.4 seconde, heeft liefst 35 functies, digital automation en UX-development maken van deze website een sales tool. U kan ook opteren om uw huidige website te vernieuwen.3

Waarom betalen voor een website of shop, als er gratis oplossingen op de markt zijn? 

 

U betaald voor resultaten! en "gratis" is het juiste woord, want je hebt niets - als je stopt (of zij) zijn alle url's, files, dus uw website of webshop is verloren. Daarnaast zijn deze "gratis" DHZ-pakketten (of mits een klein maandelijks bedrag) beperkt, er schuilt altijd een verdienmodel achter, na een tijd zie je tal van tekortkomingen die geld en kostbare tijd kosten en waarmee je nooit een professionele site of shop kunt evenaren. Riskant, want bezoekers zijn verwend, haken af bij het minste en komen nooit meer terug. De tijd om eventjes een site of shop in mekaar te steken en de houding "ik heb een website, ik ben online" is definitief voorbij. 

Met onze formule hoef je bovendien niets zelf te doen en dus ook niets in te studeren, 12 maanden backing dus uw site of shop is volledig volwassen en is nooit verloren - als u nadien iemand anders wenst om uw site te beheren krijgt u alle files up-to-date en historie mee. En met de R.O.I.-norm hebt u ook de beste uitgangspositie.


4

Is digitale transformatie echt zo belangrijk?

 

Als 2 op 3 bedrijven hierdoor meer kans hebben dan andere bedrijven om hun belangrijkste bedrijfsdoelen te behalen - is dit zeer belangrijk. Digitale transformatie zal meer en meer ingang vinden. Alles draait om de vraag hoe je effectief op de klanten kunt inspelen, want klanten zijn belangrijker dan kanalen, dan volgt succes bijna vanzelf. 5

Zijn jullie doelen niet té rooskleurig?

 

Neen, het zijn feiten. Uw concurrentie op het tweede plan zetten, de digitale kracht met succes bij 2 op 3 bedrijven, het groeiplatform... tot studio-services om elk marketing-project gelijk waar of moment uit te bouwen - zijn serieuze doelen en ook feiten. 

Het is een bewuste keuze: een complex proces aan een eerlijke prijs brengen én verantwoordelijkheid nemen. Onze projecten hebben een gunstige ratio's en garanties van 90% op uitvoering tot 100% op toepassing en resultaten.


10

Andere vragen over website en webshop - zie onderaan...


6

Voor wie is het groeiplatform doenbaar?

 

Voor elk bedrijf en elke ondernemer. Het is een communicatie- en marketing-aanpak waarmee u uw concurrentie kan over-treffen en inzetbaar voor vele commerciële bedrijfsdoelen.

U wil een marketing-project opstarten, bv. meer klanten. U kan dit met losse projecten via consultants en méér met het groeiplatform. Het grote voordeel van dit laatste: u hoeft enkel te betalen als het doel behaald is en het werkt ook nog eens besparend.


7

Is er een soort van garantie of een dienst na verkoop?

 

Beide zijn aanwezig, sluitend tot op de finish, zonder addertjes onder het gras. Alles staat in onze algemene voorwaarden. Waarde toevoegen en klantenservice zijn voor ons prioritair belangrijk. Goede afspraken maken is een fundament voor een sterke  samenwerking. 

De garantie start vanaf 90% voor losse studio-services en tot 100% bij het groeiplatform, de ontwikkeling aan maandprijs houdt een logische ontplooiing in met 12 maanden-backing, ben je gerust en zonder zorgen.8

Ik heb interesse in de digitale kracht, maar heb al een website?

 

Uw website werkt bijna niet of je wil de stap zetten naar digitale transformatie, dat is er geen enkel probleem om over te schakelen. Uw huidige website blijft in de ether totdat uw nieuwe klaar is en de overschakeling gebeurt naadloos zonder enige onderbreking. Met deze opzet is uw website vanaf nu altijd nieuw (bouw en maandelijkse interventie) en naargelang uw keuze klaar voor de digitale kracht en voor het groeiplatform.

 


9

Jullie werken 100% online, kan het ook anders?

 

Ja, het kan ook op de traditionele wijze. Mayday-Mayday-Pub is zoals de naam suggereert een 'alle hens aan dek-houding' vandaar 100% online werken, maar alleen als dit de effectiefste manier is voor uw project, zo niet combineren we dit met persoonlijk contact (dan is het 90% online). Online werken is niet alleen makkelijker voor u in contact (geen of weinig afspraken), briefings zijn in praktijk pragmatischer en doeltreffender in projectwerking. 

 10

Andere vragen over website en webshop.

 

 


Beïnvloed een website of webshop mijn verkoop? 

 

95% van de Belgen zijn online en 67% zoekt altijd eerst info op. Een website en webshop speelt hier op in. Maar surfers zijn verwend en haken af bij het minste, met snelheid, functie-bouw, interactiviteit, design… en de juiste UX/UI-interface, content, evolutieve uitbouw, wordt een website en webshop uw eigenste kanaal en beïnvloed uw verkoop en merk. 

Je site staat gelijk met je eigen professionalisme – dat is het beeld dat je uitstraalt, je poort naar een groeiend klantenbestand en branding. 

Hoe komt dat mijn huidige website of webshop niet voldoende werkt?

 

Dit is meestal het gevolg van verschillende factoren waarom bezoekers voortijdig afhaken en het winkelkarretje leeg laten. Je moet vooral toeleggen op het creëren van zinvolle en relevante ervaringen voor gebruikers. Gebruik call-to-actions maar niet op een barnum-manier of overweeg automation. Laat uw website of webshop testen en  op basis hiervan vernieuwen, dan is in vele gevallen dit probleem opgelost.

 

Hoeveel kost een webshop?

 

Een basis website start vanaf € 150 en een webshop vanaf € 175 per maand voor 1 jaar, daarna is die van u en kan u het onderhoud zelf doen of door ons

(€ 10 tot 15 per maand). Je hebt keuzes in 3 formules naargelang uw bedrijfsomvang of doel. 

Het is belangrijk dat je van in het begin de juiste formule kiest i.p.v. daarna op te schalen. De investeringskost weegt niet op tegenover de belangrijkheid van een goede site en als je kiest voor de R.O.I.-norm is uw investering comfortabeler.

 

Hoe snel is mijn site of webshop klaar?

 

In principe is nà 1 maand uw alles klaar en online, bij meer complexe sites kan het enkele weken langer duren. Alles wordt in overleg besproken en uw wensen staan altijd centraal.

 

Hoe starten?

 

Op “Hoe ga je te werk?” zie je de 10 stappen van Start tot finish (uw project is dan klaar). Starten is dus heel eenvoudig, vanaf de online-bestelling hoeft u zich geen zorgen meer te maken, we volgen alles op.

 

Welke website of webshop is voor mij geschikt?

 

Het ideale uitgangspunt zijn de UX-website en webshops met 35 tot 50 functies - minder functies zoals bij basic en start maakt het succes moeizamer - je kan daarna makkelijker opschalen naar de top UX/UI.

 

Heb ik garantie, zekerheid?

 

U hebt garantie en ook 12 maanden backing wat zeer belangrijk is in de opbouw nl. anticiperend op het gedrag van de webshop-bezoekers. Het ontwikkelen van een webshop met maandelijkse betaling geeft ook een operationele garantie en als u intekent op de R.O.I.-norm is het resultaten of stop betalenMANAGE ALL IN ONE PLACE 

WEB-DEVELOPMENT / WEBDESIGN / MARKETING / GRAPHIC DESIGN / BRANDING / 

-------------------------------------

ONLINE-TEAM VOOR ONDERNEMERS, KMO’S EN MARKETEERS

 

 

 

   HOE   

GA JE TE WERK?

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

 

 

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.                                                                     ▼ 

analysetool commerciele projecten

 

 

U hebt vragen, 

wij hebben de oplossingen.


mayday-mayday-pub.be                                                          ◄     zijn officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB     

mayday-pub.be (re-design)

 


Mayday-Mayday-Pub is actief in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw (deze site is voor BTW-plichtige klanten binnen de EU) - voor klanten van EU-lidstaten buiten BE gebeurt de BTW-aangifte via OSS-systeem.