1

Voor wie is een basic website geschikt?

 

Als u enkel een degelijke website wil, en dit geldt trouwens ook voor de basic webshop, (snel, mobile responsive, 20 basis-functies of start-functies) is deze website de juiste stap (lees ook "Waarom een eigen website?"), als u nadien de digitale kracht/transformatie wil toepassen in uw bedrijf, kan u op ieder ogenblik upgraden naar een top level website en UX/UI-website of webshop. 


2

Waarom een top level website kiezen?

 

Het biedt vele mogelijkheden voor het ontwikkelen van de digitale kracht, de digitale transformatie in communicatie is hiermee een feit, ook het groeiplatform kan hieraan gekoppeld worden. De website is supersnel 0,3 à 0.4 seconde, heeft liefst 35 functies, digital automation en UX-development maken van deze website een sales tool. U kan ook opteren om uw huidige website te vernieuwen.3

Waarom betalen voor een website of shop, als er gratis oplossingen op de markt zijn? 

 

Voor resultaten! en "gratis" is het juiste woord, want je hebt ook niets - als je stopt zijn alle url's, files, website of webshop ook weg.

"Gratis" oplossingen zijn beperkt er schuilt altijd een verdienmodel achter, van zodra je beetje op weg bent zie je tal van tekortkomingen die geld en kostbare tijd kosten en waarmee je nooit een professionele site of shop kunt evenaren. Bezoekers zijn verwend, haken af bij het minste en komen nooit meer terug. De tijd om eventjes een site of shop in mekaar te steken en de houding "ik heb een website, ik ben online" is definitief voorbij. 

Het spijtige ervan is, de kans op een eigen digitaal kanaal dat je heel succesrijk kan uitbouwen voor uw onderneming - iets waarvan men vroeger enkel kon dromen - is gesmoord én ook helemaal niet nodig met de ROI-norm


4

Is digitale transformatie echt zo belangrijk?

 

Als 2 op 3 bedrijven hierdoor meer kans hebben dan andere bedrijven om hun belangrijkste bedrijfsdoelen te behalen - is dit zeer belangrijk. Digitale transformatie zal meer en meer ingang vinden. Alles draait om de vraag hoe je effectief op de klanten kunt inspelen, want klanten zijn belangrijker dan kanalen, dan volgt succes bijna vanzelf. 5

Zijn jullie doelen niet té rooskleurig?

 

Neen, het zijn feiten. Uw concurrentie op het tweede plan zetten, de digitale kracht met succes bij 2 op 3 bedrijven, het groeiplatform... tot studio-services-on-demand om elk marketing-project gelijk waar of moment uit te bouwen - zijn serieuze doelen en ook feiten. 

Het is een bewuste keuze: een complex proces aan een eerlijke prijs brengen én verantwoordelijkheid nemen. Onze projecten hebben een gunstige B.E.P. en R.O.I. ratio's en garanties van 90% op uitvoering tot 100% op toepassing en resultaten.


6

Een R.O.I. na 3 maanden voor de top-level website is dit wel mogelijk?

 

Ja, het specifieke R.O.I.-omslagpunt bij de top-level website is snel en uw project is ook snel operationeel; zelfs indien de opzet complex is zoals bij de top-level website houden we rekening met het finetunen, vandaar veelal de 3de maand als omslagpunt. Als je dan de bep-roi-roas-norm toepast en het b.e.p. en r.o.i. berekend en omzet in de percentage van totale investering, kom je tot een verrassend positieve uitkomst. 

 7

Voor wie is het groeiplatform doenbaar?

 

Voor elk bedrijf en elke ondernemer. Het is een communicatie- en marketing-aanpak waarmee u uw concurrentie kan over-treffen en inzetbaar voor vele commerciële bedrijfsdoelen.

U wil een marketing-project opstarten, bv. meer klanten. U kan dit met losse projecten via consultants en méér met het groeiplatform. Het grote voordeel van dit laatste: u hoeft enkel te betalen als het doel behaald is en het werkt ook nog eens besparend.


8

Is er een soort van garantie of een dienst na verkoop?

 

Beide zijn aanwezig, sluitend tot op de finish, zonder addertjes onder het gras. Alles staat in onze algemene voorwaarden. Waarde toevoegen en klantenservice zijn voor ons prioritair belangrijk. Goede afspraken maken is een fundament voor een sterke  samenwerking. 

De garantie start vanaf 90% voor losse studio-services en tot 100% bij het groeiplatform, de ontwikkeling aan maandprijs houdt een logische ontplooiing in met 12 maanden-backing, ben je gerust en zonder zorgen.9

Ik heb interesse in de digitale kracht, maar heb al een website?

 

Uw website werkt bijna niet of je wil de stap zetten naar digitale transformatie, dat is er geen enkel probleem om over te schakelen. Uw huidige website blijft in de ether totdat uw nieuwe klaar is en de overschakeling gebeurt naadloos zonder enige onderbreking. Met deze opzet is uw website vanaf nu altijd nieuw (bouw en maandelijkse interventie) en naargelang uw keuze klaar voor de digitale kracht en voor het groeiplatform.

 


10

Jullie werken 100% online, kan het ook anders?

 

Ja, het kan ook op de traditionele wijze. Mayday-Mayday-Pub is zoals de naam suggereert een 'alle hens aan dek-houding' vandaar 100% online werken, maar alleen als dit de effectiefste manier is voor uw project, zo niet combineren we dit met persoonlijk contact (dan is het 90% online). Online werken is niet alleen makkelijker voor u in contact (geen of weinig afspraken), briefings zijn in praktijk pragmatischer en doeltreffender in projectwerking. 

 Hebt u nog andere vragen: bel 0472 730 714 of mail


 

UW PARTNER IN DIGITALE EASY MARKETING, WEB-OPLOSSINGEN EN CREATIVE DIRECTION VOOR ALLE  ONDERNEMERS, KMO'S EN MARKETEERS

 

 

 

HOE GA JE TE WERK? ►

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.                                                                     ▼ 

analysetool commerciele projecten

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw (deze site is voor BTW-plichtige klanten binnen de EU) - voor klanten van EU-lidstaten buiten BE gebeurt de BTW-aangifte via OSS-systeem.

Laten maken van website - webshop - onderhoud - vernieuwen - re-design - UX - basic - digitaal gaan - starten - marketing - communicatie - creative direction - garantie - vaste prijs per maand - studio-services - 12-maanden backing - groeiplatform:  Mayday-Mayday-Pub is aanwezig in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

 

mayday-mayday-pub.be en mayday-pub.be zijn officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB

MAYDAY-PUB.be re-design