Project-barometer. Wat wil en kan je bereiken?

Welke waarde moet uw digitale transformatie bereiken

in 60 - 90 - 365 dagen?

Hoe ga je te werk? Vul onderaan de vragenlijst in en probeer zo precies mogelijk met uw eigen woorden te omschrijven wat u wil bereiken met het project dat u voor ogen hebt. Een website omdat uw collega's er ook een hebben, kan al een reden zijn. Andere redenen kunnen zijn: u wenst meer klantenopvolging en vooral personalisatie of meer uitstraling op concurrentieel vlak.

 

Moeilijker wordt het wanneer je op een kruispunt komt met 2 of meerdere richtingen - dan speelt het (afgelegde) parcours een grote rol. Een normale reactie is het enige tijd opzij schuiven en misschien een opportuniteit die je wegschuift - erger, een concurrent die met iets gelijkaardigs komt.

 

Dus neem uw tijd, brainstorm, elimineer niet te vlug, hoe meer redenen - hoe gerichter en homogener en meer slaagkansen van uw project.

 

60 – 90 – 365 dagen is een beschrijvende titel en per definitie niet het uitgangspunt. Het is een soort van barometer van kalm naar stormachtig, wat je met een project of cluster kan bereiken.  

 

Dit advies is vrijblijvend (geen afspraak of bezoek) - ons advies zenden we u per e-mail (uw vraag wordt strikt vertrouwelijk behandeld).


Wat wil en kan je bereiken? Project-barometer.

Vul het vak in wat uw vraag betreft -

laat de andere vakken gewoon open - 

u kan invullen met trefwoorden en snelle notitie zonder zinsbouw. 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


online team in digitale transformatie marketing-communicatie
DIGITALE TRANSFORMATIE MARKETING VOOR ONDERNEMERS - KMO'S - MARKETEERS
hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen
Online Bestellen

             ▼

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

 

garantie op website- en webshop-ontwikkeling, communicatie

Veilige betaling: overschrijving aanbetaling en saldo bij oplevering of via mollie, een erkende bankorganisatie voor dit Platform.

 

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het ODR-Platform van de Europese Commissie. Dit online platform voldoet aan: de Europese wetgeving voor e-commerce, de eisen van TrustedShop, GDPR en de 'Webshop Check' van de EC.

neem contact op in website en webshop maken