Lees ook de TOP 10 FAQ’s over website- en webshop bouwen, groeiplatform enz. ►


FAQ : antwoorden op de meestgestelde vragen.


Hoe online projecten bestellen?

 

STAP 1: 

u wil bv. een website, klik dan in het menu bovenaan op SERVICES, zoek website in de afgebeelde projecten, klik op de afbeelding, u komt op de hoofdpagina: UX WEBSITE BOUWEN.

(zoekt u een project waarvoor geen afbeelding is, vraag dan een vrijblijvende offerte)

 

 

STAP 2: 

kies uw gepaste uitvoering op deze pagina, met de zwarte knop STARTEN komt u op de bestelpagina hier staat alle informatie,

u kan dan bestellen via de website-module of snel en eenvoudig door het e-formulier in te vullen en te verzenden.

 

► BESTELLEN via de website-module: klik op de knop "Bestellen" en loop de bestelprocedure door (u kan in alle stappen nog wijzigingen aanbrengen) - als u op de knop "BETALEN" klikt, hebt u 2 keuzes van betalen:

  • 1) Bancontact/MisterCash, (via Mollie*) - is direct betalen - u krijgt netto 5% korting direct toegepast (de btw is nog te voldoen na ontvangst factuur), na betaling naar volgende stap BEVESTIGEN (overzicht en akkoord) en klik op groene knop bestelling is O.K. - en klaar

OF KIES 

  • 2) vooruitbetaling, betaling binnen de 7 dagen na bestelling en factuur - dan naar volgende stap BEVESTIGEN (overzicht en akkoord) en klik op groene knop bestelling is O.K. - en klaar 

                            |

  • 2) of kies ook vooruitbetaling- indien u later* een AANBETALING doet i.p.v. het totaalbedrag (indien aangeduid op de project-pagina) met een betaling van € 100 per project (betaling binnen de 7 dagen na bestelling en factuur) en saldo na oplevering checkout-levering - dan naar volgende stap BEVESTIGEN (overzicht en akkoord) en klik op groene  knop bestelling is O.K. - en klaar 

 

OF BESTEL SNEL EN EENVOUDIG: 

► BESTELLEN via het e-formulier: invullen, klik op verzenden en klaar 

 

 

STAP 3:

vul de briefing in, ga met de link naar pagina BRIEFING, vul in, klik op verzenden en klaar.

Hebt u op dat moment geen tijd, dan kan u op een ander tijdstip de briefing invullen - zodra wij uw briefing hebben ontvangen kunnen de werken volledig starten. 

(bij groeiplatform, website- en webshop bouwen nemen wij contact op - en hoeft u geen briefing in te vullen)

 

 

 

*Mollie (www.mollie.com) is de bankorganisatie die uw online e-commerce betaling Bancontact/MisterCash voor ons in orde brengt, zij werken in samenwerking met de belangrijkste banken in België en Nederland en staan garant voor een correcte en veilige betaling. Mollie B.V. is een erkend bedrijf en provider dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat je betaling veilig terechtkomt bij ons. Staat er (Stichting) Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift, of heb je betaald via een van deze betaalmethoden? Dan kun je hier informatie vinden https://www.mollie.com/be/consumers over de transactie en het bedrijf waar het bedrag aan is uitbetaald. Maandelijks verwerken ze voor meer dan 40.000 bedrijven betalingen.

 


Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

 

De betalingstermijn van alle projecten:

  • ofwel direct het totaalbedrag (5% korting) via website-bestelmodule
  • of vooruitbetaling totaalbedrag via overschrijving binnen de 7 dagen
  • of een aanbetaling van € 100 per project (indien vermeld) en na ontvangst factuur over te schrijven op onze bankrekening binnen de 7 dagen - het saldo te voldoen bij checkout-levering voor de definitieve levering
  • maandelijkse facturen betaling op vervaldag (= dag van bestelling) 

 

Na bestelling ontvangt u een digitale factuur, betaling binnen de 7 dagen via een overschrijving. 

 

Alle vermelde prijzen op de site zijn excl. btw.

 

 

Gezien de chargeback-regeling niet kan op producten en diensten die op maat gemaakt worden, zoals deze, en diefstal of beschadiging bij levering of onjuiste levering onmogelijk is doordat het digitaal naar u verzonden wordt en door de werkprocedure van 2 of meerdere revisies en checkout-levering, een onjuiste levering ook onbestaande is - gebruikt MAYDAY-MAYDAY-PUB de formule conception -garantie of "niet tevreden = geld terug garantie" bij directe betaling of stipte vooruitbetaling bij bestelling binnen de 7 dagen (niet van toepassing als u kiest voor aanbetaling of maandopdrachten) - deze formule gaat veel verder dan een chargeback-regeling.


Wat zijn concepten?

 

Aan de hand van uw briefing maken we de eerste roughconcepten, dit is de eerste stap in het ontwerpproces. Dit geeft de eerste richting. Wanneer deze klaar zijn, vragen wij u om deze te bekijken en ons feedback te geven zodat we ze kunnen verfijnen naar een definitief ontwerp of concept. Als u een pakket kiest met meer concepten en meer revisies, ziet u meer mogelijkheden. Naargelang het project wordt door ons de efficiëntste manier gekozen om de ontwerpen voor te stellen en de concepten af te werken bv. voor een website zal dit heel anders zijn dan voor een logo-design project. De eindconcepten zijn klaar voor gebruik.


Hoe gaan we te werk met revisies?

 

We starten met u verschillende concepten te laten zien. We zenden u de eerste ontwerpen en vragen uw feedback en opmerkingen om ze te maken naar uw wensen. Gewoonlijk en naargelang het project, vragen onze kliënten de kleuren, het lettertype of layout te wijzigen, of een combinatie van het ene concept met onderdeel van het andere concept. Wat ook de revisie inhoudt, weinig of veel, we blijven reviseren binnen de mogelijkheden van het gekozen pakket tot uw ontwerp perfect is.


Bestaan uw website- en e-commercepakketten uit coding?

 

Al onze pakketten zijn inclusing design en integratie. De website- en e-commerce pakketten zijn met hosting bij onze externe partner (de hosting prijs is niet inbegrepen). We gebruiken HTML5, JS, CMS. Alle pakketten worden ontworpen met de beste software. Wij zorgen ervoor dat u nadien de website zelf kan onderhouden als u dat wenst.


Hoe zit het met mijn privacy en veiligheid?

 

Al de informatie tussen u en ons is absoluut veilig. Wij gebruiken alle standaard-internet-veiligheids protocols. Uw privacy is gegarandeerd, we delen geen informatie met derden, zie onze "privacy GDPR"-regels.


Heb ik garantie op goed werk?

 

Ja, niet tevreden, dan is er een "goed-werk-garantie". Na meer dan 20 jaar ervaring in creative direction en art direction bij bedrijven en reclamebureaus en te werken met een uitgekozen team ontwerpers, hebben we wel al een paar dingen geleerd, namelijk: wat kliënten willen, wat werkt en wat niet werkt. U krijgt voor gelijk welk pakket u kiest van online-projecten, altijd werk op topniveau. Bij bestelling geldt onze formule "garantie" (zie pagina garantie en pagina algemene voorwaarden). 


Wanneer krijgt u de eerste ontwerpen?

 

Na de correcte afhandeling van de bestelling kunnen de werken starten, volgens het project en afspraak krijgt u de eerste roughconcepten, online toegezonden. Daarna volgen op schema: de revisies en aflevering bestaande uit checkout-levering en finale aflevering (sample-files/codes) en binnen de deadline die is afgesproken.


In welke formaten ontvang ik mijn files?

 

De oplevering is idem als bij de traditionele dienstverlening maar zonder de nadelen ervan. Wij willen dat u het definitieve ontwerpconcept op alle manieren kan gebruiken, met alles wat u nodig hebt... Dit kan verschillen naargelang het project, bij een website ligt dit anders dan bij een verpakking.

- Raw Vector (EPS)

- PNG

- JPG

- TIF

- PDF

Indien u een ander formaat nodig hebt, vraag het ons. Bij elk project is er verwijzing naar "all in packed" of "ready!" m.a.w. ofwel tot en met assistentie volledige productie en fysieke oplevering ofwel direct te implementeren. 


Wat is creative direction?

 

Voor een optimale werking van uw project is het afstemmen - een belangrijk item in het kader van een reclameproject en een efficiënt werkend communicatiestrategie naar uw doelgroep toe, dit aspect beoogt creative direction doet. Een advies voor de implementatie of toepassing van dit specifiek project. 


Hebt u andere vragen? Mail ons support@mayday-mayday-pub.be, of bel 0472 730714

 MANAGE ALL IN ONE PLACE 

WEB-DEVELOPMENT / WEBDESIGN / MARKETING / GRAPHIC DESIGN / BRANDING / 

-------------------------------------

ONLINE-TEAM VOOR ONDERNEMERS, KMO’S EN MARKETEERS

 

 

 

HOE GA JE TE WERK?

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

U hebt vragen, 

wij hebben de oplossingen.

 

 

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.                                                                     ▼ 

analysetool commerciele projecten

mayday-mayday-pub.be                                                              ◄     officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB       

mayday-pub.be (re-design)

 


Mayday-Mayday-Pub is actief in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw (deze site is voor BTW-plichtige klanten binnen de EU) - voor klanten van EU-lidstaten buiten BE gebeurt de BTW-aangifte via OSS-systeem.