TOP 10 FAQ's over website- en

webshop bouwen ►


FAQ : antwoorden op de meestgestelde vragen.


Hoe online-projecten bestellen?

 

 

STAP 1: u wil bv. een logo, klik in het menu op SERVICES, zoek logo in de afgebeelde projecten en klik op de afbeelding: u komt op pagina LOGO.

 

STAP 2: eens gekozen, klik dan op de knop "Bestellen" en loop de bestelprocedure door (u kan in alle stappen nog wijzigingen aanbrengen) - als u op de knop "BETALEN" klikt, hebt u 2 keuzes van betalen:

  • 1) Bancontact/MisterCash, (via Mollie*) - is direct betalen, u krijgt netto 5% korting direct toegepast (de btw is nog te voldoen na ontvangst factuur - ontvangst van de factuur via e-mail op het door u opgegeven e-mailadres)   OF KIES 
  • 2) vooruitbetaling, betaling binnen de 7 dagen na bestelling (de btw is nog te voldoen na ontvangst factuur - ontvangst van de factuur via e-mail op het door u opgegeven e-mailadres) - projecten met betalingen per maand zijn betaalbaar op de vervaldag (= besteldag)

                            |

  • of u kan ook een AANBETALING doen (een aanbetaling kan enkel via de knop 'vooruitbetaling') i.p.v. het totaalbedrag, indien aangeduid op de project-pagina met een betaling van € 100 per project (zie voorbeeld hieronder) (als u bv. 3 projecten tegelijk besteld is de aanbetaling 3 x € 100 = € 300) - (de btw is nog te voldoen na ontvangst van de factuur - de factuur ontvangt u via e-mail op het door u opgegeven e-mailadres)

                                         Hoe bestellen? Klik op Bestellen, volg procedure,

                                         bij betalen kies enkel vooruitbetaling (betaling binnen de 7 dagen na bestelling via uw eigen bank) –
                                         en betaal als volgt: € 100 aanbetaling per project
                                         en saldo + btw na oplevering checkout-levering – en klaar.

 

  • U kan ook bestellen met het e-formulier: invullen, klik op verzenden en klaar - voor de betaling gelden dezelfde bepalingen als hierboven vermeld. 

 

STAP 3: vul de briefing in, ga naar pagina E-BRIEFING, vul in, klik op verzenden en klaar. Hebt u op dat moment geen tijd, dan kan u op een ander tijdstip naar de E-BRIEFING gaan. Zodra wij uw briefing hebben ontvangen starten de werken volledig. Bij groeiplatform, website- en webshop bouwen nemen wij contact op - en hoeft u geen briefing in te vullen.

 

 

PS:

- alle vermelde prijzen zijn excl. btw

- na de bestelling ontvangt u een e-mail met bestelbevestiging, nadien ontvangt u op uw opgegeven e-mailadres een digitale factuur, bij maandelijkse betalingen (projecten met maandbedragen) ontvangt u vanaf de 2de maand maandelijks via mail een factuur en betalingsuitnodiging.

wij raden aan een printscreen of pdf te maken van de projectpagina van uw bestelde project en van onze algemene voorwaarden 

 

 

 

*Mollie (www.mollie.com) is de bankorganisatie die uw online e-commerce betaling Bancontact/MisterCash voor ons in orde brengt, zij werken in samenwerking met de belangrijkste banken in België en Nederland en staan garant voor een correcte en veilige betaling. Mollie B.V. is een erkend bedrijf en provider dat betalingen verzorgt voor ondernemingen. Zij zorgen ervoor dat je betaling veilig terechtkomt bij ons. Staat er (Stichting) Mollie of Stg Mollie Payments op je bankafschrift, of heb je betaald via een van deze betaalmethoden? Dan kun je hier informatie vinden https://www.mollie.com/be/consumers over de transactie en het bedrijf waar het bedrag aan is uitbetaald. Maandelijks verwerken ze voor meer dan 40.000 bedrijven betalingen.

 


Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

 

Deze kan u vrij kiezen tijdens de bestelling: 1) directe betaling Bancontact/Mistercash u bekomt dan direct netto 5% korting of   2) vooruitbetaling binnen de 7 dagen via overschrijving of u kan, indien aangeduid op de project-pagina de werken opstarten met een aanbetaling van € 100 per project (zie voorbeeld hierboven) - in dit geval kiest u 2) vooruitbetaling. 

 

De betalingstermijn van alle projecten, facturen en maandelijkse facturen (op vervaldag) is ofwel direct (5% korting) of vooruitbetaling totaalbedrag (btw nadien te voldoen bij ontvangst van de factuur) of een aanbetaling en over te schrijven op onze bankrekening binnen de 7 dagen - indien u een aanbetaling deed is het saldo te voldoen bij checkout-levering voor de definitieve levering. Alle vermelde prijzen op de site zijn excl. btw.

 

Gezien de chargeback-regeling niet kan op producten en diensten die op maat gemaakt worden, zoals deze, en diefstal of beschadiging bij levering of onjuiste levering onmogelijk is doordat het digitaal naar u verzonden wordt en door de werkprocedure van 2 of meerdere revisies en checkout-levering, een onjuiste levering ook onbestaande is - gebruikt MAYDAY-MAYDAY-PUB de formule conception -garantie of "niet tevreden = geld terug garantie" bij directe betaling of stipte vooruitbetaling bij bestelling binnen de 7 dagen (niet van toepassing als u kiest voor aanbetaling of maandopdrachten) - deze formule gaat veel verder dan een chargeback-regeling.

 

 


Wat zijn concepten?

 

Aan de hand van uw briefing maken we de eerste roughconcepten, dit is de eerste stap in het ontwerpproces. Dit geeft de eerste richting. Wanneer deze klaar zijn, vragen wij u om deze te bekijken en ons feedback te geven zodat we ze kunnen verfijnen naar een definitief ontwerp of concept. Als u een pakket kiest met meer concepten en meer revisies, ziet u meer mogelijkheden. Naargelang het project wordt door ons de efficiëntste manier gekozen om de ontwerpen voor te stellen en de concepten af te werken bv. voor een website zal dit heel anders zijn dan voor een logo-design project. De eindconcepten zijn klaar voor gebruik.


Hoe gaan we te werk met revisies?

 

We starten met u verschillende concepten te laten zien. We zenden u de eerste ontwerpen en vragen uw feedback en opmerkingen om ze te maken naar uw wensen. Gewoonlijk en naargelang het project, vragen onze kliënten de kleuren, het lettertype of layout te wijzigen, of een combinatie van het ene concept met onderdeel van het andere concept. Wat ook de revisie inhoudt, weinig of veel, we blijven reviseren binnen de mogelijkheden van het gekozen pakket tot uw ontwerp perfect is.


Bestaan uw website- en e-commercepakketten uit coding?

 

Al onze pakketten zijn inclusing design en integratie. De website- en e-commerce pakketten zijn met hosting bij onze externe partner (de hosting prijs is niet inbegrepen). We gebruiken HTML5, JS, CMS. Alle pakketten worden ontworpen met de beste software. Wij zorgen ervoor dat u nadien de website zelf kan onderhouden als u dat wenst.


Hoe zit het met mijn privacy en veiligheid?

 

Al de informatie tussen u en ons is absoluut veilig. Wij gebruiken alle standaard-internet-veiligheids protocols. Uw privacy is gegarandeerd, we delen geen informatie met derden, zie onze "privacy GDPR"-regels.


Moet ik nu alles betalen?

 

Tijdens de bestelprocedure hebt u twee mogelijkheden als u klikt op de knop "Betalen" van directe betaling tot vooruitbetaling binnen de 7 dagen via een overschrijving met uw eigen bankfaciliteiten of een aanbetaling en saldo bij oplevering.


Heb ik garantie op goed werk?

 

Ja, niet tevreden, dan is er een "goed-werk-garantie". Na meer dan 20 jaar ervaring in creative direction en art direction bij bedrijven en reclamebureaus en te werken met een uitgekozen team ontwerpers, hebben we wel al een paar dingen geleerd, namelijk: wat kliënten willen, wat werkt en wat niet werkt. U krijgt voor gelijk welk pakket u kiest van online-projecten, altijd werk op topniveau. Bij bestelling geldt onze formule "garantie" (zie pagina garantie en pagina algemene voorwaarden). 


Wanneer krijgt u de eerste ontwerpen?

 

Na de correcte afhandeling van de bestelling kunnen de werken starten, volgens het project en afspraak krijgt u de eerste roughconcepten, online toegezonden. Daarna volgen op schema: de revisies en aflevering bestaande uit checkout-levering en finale aflevering (sample-files/codes) en binnen de deadline die is afgesproken.


In welke formaten ontvang ik mijn files?

 

De oplevering is idem als bij de traditionele dienstverlening maar zonder de nadelen ervan. Wij willen dat u het definitieve ontwerpconcept op alle manieren kan gebruiken, met alles wat u nodig hebt... Dit kan verschillen naargelang het project, bij een website ligt dit anders dan bij een verpakking.

- Raw Vector (EPS)

- PNG

- JPG

- TIF

- PDF

Indien u een ander formaat nodig hebt, vraag het ons. Bij elk project is er verwijzing naar "all in packed" of "ready!" m.a.w. ofwel tot en met assistentie volledige productie en fysieke oplevering ofwel direct te implementeren. 


Wat is creative direction?

 

Voor een optimale werking van uw project is het afstemmen - een belangrijk item in het kader van een reclameproject en een efficiënt werkend communicatiestrategie naar uw doelgroep toe, dit aspect beoogt creative direction doet. Een advies voor de implementatie of toepassing van dit specifiek project. 


Hebt u andere vragen? Mail ons support@mayday-mayday-pub.be, of bel 0472 730714

  

UW PARTNER IN DIGITALE EASY MARKETING, WEB-OPLOSSINGEN EN CREATIVE DIRECTION VOOR ALLE  ONDERNEMERS, KMO'S EN MARKETEERS

 

 

 

   HOE

GA JE TE WERK? ►

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.                                                                     ▼ 

analysetool commerciele projecten

 

  U hebt vragen 

wij hebben de oplossingen


 

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw (deze site is voor BTW-plichtige klanten binnen de EU) - voor klanten van EU-lidstaten buiten BE gebeurt de BTW-aangifte via OSS-systeem.

Website laten maken - webshop - onderhoud - vernieuwen - re-design - UX/UI - digitaal gaan - starten - marketing - communicatie - creative direction - garantie - vaste prijs per maand - studio-services - 12-maanden backing - roi-norm - groeiplatform: Mayday-Mayday-Pub is aanwezig in Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

 

mayday-mayday-pub.be en mayday-pub.be zijn officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB

MAYDAY-PUB.be re-design