Uw huidige website vernieuwen en mobile responsive maken?

Maak er een sales tool van en onderneem met digitale kracht.

Het gaat zelfs zo ver: een website die niet voldoet aan de verwachtingen van bezoekers is als een vals gezongen liedje, de tegenstrijdigheid maakt mensen wantrouwig. Sterker nog, de meeste consumenten doen online onderzoek voor ze iets kopen. Als je een verouderde website hebt, geef je een negatief signaal: een bedrijf dat is blijven hangen of geen interesse heeft in nieuwe klanten. 

 

Je hoeft ook je klanten informeren op een manier zoals ze willen kopen. En, belangrijk, de info op je site moet kloppen, websites met verouderde informatie zijn voor klanten die iets zoeken één van de grootste ergernissen.

Als uw site niet optimaal mobile responsive is, jaag je niet alleen klanten weg ook krijg je strafpunten van Google. Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom je huidige website minder goed werkt.

 


vernieuwen en verbeteren van een website

10 jaar geleden had slechts een handjevol ondernemers een website.

Vandaag is dat ongeveer 65%. Maar slechts 1 op de 10 kmo's gebruiken hun website echt zoals het moet. Hoe kon dit gebeuren? Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers de vaardigheden, de tijd of het geld niet hebben om een bedrijfswebsite te bouwen. Maar verrassend genoeg zegt een aantal dat hun bedrijf geen website nodig heeft, omdat het niet nodig is in de branche, of omdat ze gebruik maken van social media. Door commodity-design - de business van "websites als online-visitekaartjes" - gevolg: "Ik heb een website - dus ik ben online" - is de houding. Als het zo makkelijk was, dan loont het echt de moeite niet.

Daarom hier een aantal redenen waarom een zelfstandige ondernemer en kmo best wél een eigen website zou hebben.

 

re-design website

Re-design uw huidige website naar UX/UI en maak het verschil.

UX of voluit User experience is het verschil tussen gebruikers die vertrekken zodra ze uw startpagina bezoeken, of uw diensten en producten verkennen en uiteindelijk converteren.

Het Design System in creative direction maakt u herkenbaar. DOM-elementen die interacties uitwisselen met server worden gehalveerd waardoor webpagina's sneller worden gelezen en beschikbaar voor uw bezoekers.

 

 


en voorkom vele fouten die uw verkoop hinderen                            

Ik wil een (UX-) website bouwen.

 

basic website aan 50 euro per maand

 

Basic website, 

de 1ste stap naar meer digitaal ondernemen.

professionele website aan 336 euro per maand

 

Een top-level UX/UI website 

en voorsprong nemen op de anderen. ONLINE-TEAM IN DIGITALE TRANSFORMATIE MARKETING EN SERVICES VOOR ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS, KMO'S EN MARKETEERS

Re-design voorbeeld en bestellen met e-formulier ga naar mayday-pub.be

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen
Online Bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

garantie op website- en webshop-ontwikkeling, communicatie

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het ODR-Platform van de Europese Commissie. Dit online platform voldoet aan: de Europese wetgeving voor e-commerce, de eisen van TrustedShop, GDPR en de 'Webshop Check' van de EC. 

Veilige betaling van het totaal projectbedrag of maandbetaling met Bancontact/MisterCash via Mollie, een erkende bankorganisatie. Aanbetaling enkel via vooruitbetaling (overschrijving).

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. 

Dit analysetool helpt om rationeel

de juiste beslissing te nemen.   ▼ 

analysetool commerciele projecten