Uw huidige webshop vernieuwen en mobile responsive maken?

Maak er een sales tool van en onderneem met digitale kracht.

Het gaat zelfs zo ver: een webshop die niet voldoet aan de verwachtingen van bezoekers is als een vals gezongen liedje, de tegenstrijdigheid maakt mensen wantrouwig. Sterker nog, de meeste consumenten doen online onderzoek voor ze iets kopen. Als je een verouderde site hebt, geef je een negatief signaal: een bedrijf dat is blijven hangen of geen interesse heeft in nieuwe klanten of mindere service, oud assortiment...

Je hoeft ook je klanten informeren op een manier zoals ze willen kopen. En, belangrijk, de info op je site moet kloppen, webshops met verouderde informatie zijn voor klanten die iets zoeken één van de grootste ergernissen. Als uw site niet optimaal mobile responsive is, jaag je niet alleen klanten weg ook krijg je strafpunten van Google. Dit kunnen allemaal redenen zijn waarom je huidige webshop minder goed werkt.


vernieuwen en verbeteren van een webshop

 

 

Iedereen begrijpt de veelbelovende waarde van

e-commerce. 

 

Onderzoek wijst uit dat in 2030 ongeveer 75 tot 80%

(nu is dat bijna 15%) van alle aankopen via e-commerce zal plaatsvinden. 

Maar een groot aantal gebruiken hun webshop niet  echt zoals het moet. Hoe kon dit gebeuren? Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemers het geld niet hebben om een bedrijfswebshop te laten bouwen en proberen het met standaardpaketten of commodity-design.

Commodity-design - is de business van "websites of webshops als online-visitekaartjes" - gevolg: "Ik heb een webshop - dus ik ben online" - is de houding. Als het zo makkelijk was, dan loont het echt de moeite niet.

 

re-design webshop
Wat is UX/UI in webdesign?

UX of voluit User experience

Het is het verschil tussen gebruikers die vertrekken zodra ze uw startpagina bezoeken, of uw diensten en producten verkennen en uiteindelijk converteren.

In een website vernieuwen is het Design System in creative direction een toegevoegde waarde in herkenbaarheid. DOM-elementen die interacties uitwisselen met server worden gehalveerd waardoor webpagina's sneller worden gelezen en beschikbaar voor uw bezoekers.

 

 

 

 

PS: naast een nieuwe webshop bouwen kan u dus ook kiezen voor vernieuwen en zelfs kiezen voor een complete re-design in UX/UI wanneer uw huidige webshop niet meer strookt met uw branding of de tijdsgeest - neem voor meer info contact op.

                      |

                      |

                      |


             Ik wil een (UX-) webshop bouwen.

 

UX-

UX-UIONLINE-TEAM IN DIGITALE TRANSFORMATIE MARKETING EN SERVICES VOOR ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS, KMO'S EN MARKETEERS

Re-design voorbeeld en bestellen met e-formulier ga naar mayday-pub.be

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen
Online Bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

garantie op website- en webshop-ontwikkeling, communicatie

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het ODR-Platform van de Europese Commissie. Dit online platform voldoet aan: de Europese wetgeving voor e-commerce, de eisen van TrustedShop, GDPR en de 'Webshop Check' van de EC. 

Veilige betaling van het totaal projectbedrag of maandbetaling met Bancontact/MisterCash via Mollie, een erkende bankorganisatie. Aanbetaling enkel via vooruitbetaling (overschrijving).

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. 

Dit analysetool helpt om rationeel

de juiste beslissing te nemen.   ▼ 

analysetool commerciele projecten