De R.O.I.-norm = resultaten of stop betalen...

...en slaag in ultiem marketingdoel.


 

 

 

 

 

 

...R.O.I.-norm? Wat is dat? 

"Als u 's nachts wakker ligt moeten wij ook wakker liggen, er zodanig mee inzitten, dat we er ook last van hebben als het misgaat" - dan weet je pas zeker dat ze gecommitteerd zijn aan succes – dus een morele norm (inhoudelijk staat R.O.I. voor Return On Investment).

 

 

 

R.O.I.-norm:

het doel is "leidend" voorwerp.

Een website en webshop ontwikkelen in de juiste context geeft bedrijven juist dan een groot verkooppotentieel:

  • 1) uw kost is snel nul door resultaten, hierdoor hoeft u niet te besparen op kwaliteit en kies de beste optie
  • 2) "Wat als...?"-vragen... overbodig, zijn de resultaten toch niet als verwacht dan stopt de maandaflossing én start het groeiplatform waardoor er resultaten komen die ook aanhouden.

 

 

 

 

  

 Werk met experten en 

betaal enkel voor resultaat. 

 

DIGITALE TRANSFORMATIE MARKETING in website design VOOR ONDERNEMERS - KMO'S

De kostprijs =

maximale investering is 4 maanden en dan naar € 0,00.

 

  

De R.O.I.-norm is gratis, het is ons commitment. Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op de vergoeding als het doel behaald is en dan doen we in 2 fasen.

 

► Fase 1: we meten tijdens fase 1* en na een kwart periode en maandbetalingen de DBH-Coëfficiënten*² van uw website of webshop en het rendement - uw investering moet gelijk zijn aan nul.

 

resultaten

 

 

Fase 2: is het resultaat niet zoals verwacht en alle ingrediënten waren aanwezig, dan onderbreken we de resterende maandaflossingen tot dit rendement (fase 1) bereikt is én wordt er direct overgeschakeld naar fase 2*³: het groeiplatform (dat enkel betaalbaar is als het slaagt) dat verder gaat dan het doel van uw web-project, n.l.: het ultieme marketingdoel halen.

 

...of stop betalen 

 


 

WAT KOMT 

_Een overzicht van de R.O.I.-projecten. 

__Hoe werkt het? 

___Inschrijvingsformulier: reserveer vrijblijvend

 

 


De R.O.I.-norm

is toepasbaar op:


De effectiviteit van het groeiplatform is in relatie met de mogelijkheden van het digitale kanaal m.n. website en webshop, we raden aan te starten met UX-versies:

  • - Basic website en Webshop start: groeiplatform 40/100 doelstelling
  • - Business Pro website UX en Webshop UX 35 functies: groeiplatform 75/100 doelstelling + marketing in versnelling
  • - Business Pro Website UX/UI marketing automation en Webshop UX/UI 50 functies: groeiplatform Full 100/100 doelstelling of keuze uw eigen main-marketingdoel + marketing in versnelling + commerciële productontwikkeling

 

 


BASIC WEBSITE

 

 BUSINESS PRO WEBSITE UX

 

BUSINESS PRO WEBSITE

UX/UI MARKETING AUTOMATION 


WEBSHOP START    

 

                    WEBSHOP UX 35 FUNCTIES

  

          WEBSHOP UX/UI 50 FUNCTIES 

 


 

 

Hoe werkt het?

Start and Succeed:

 

Je bent hierdoor zeker van uw investering. Na een maand hebt u een nieuwe operationele website of webshop, die jarenlang optimaal zal functioneren. Maar we houden niet van leveren en daarmee is de kous af. Wij willen dat uw webconcept zo snel mogelijk resultaten geeft, daar draait het tenslotte om – en daar gaan we ver in:

 

► 1   Uw basic of UX/UI website/webshop is klaar in ongeveer 1 maand.

 

 

► 2    Daarna is uw site/shop operationeel op het internet én volgen we 3 maand nauwgezet in standby-monitoring! en grijpen in waar nodig voor optimaal resultaat.

 

 

► 3    Niet snel genoeg resultaten dan stopt betalen van maandbedrag (onderbreking tot dit  rendement bereikt is) – en uw website/webshop blijven we volgen in full monitoring!! en gaan tegelijkertijd naar het 4e stadium.

 

 

► 4    Het groeiplatform start, het is een onbeperkte ontwikkeling van al uw marketing en gratis* (* tot 99.99% slagen van uw marketingdoel, het is enkel betaalbaar bij 100% bij slagen), u wint nu zeker door een optimaal werkend webproject en door de ontwikkeling van uw ultieme marketingdoel, een congruent marketing-concept die uw onderneming definitief op de kaart zet en kan mee-evolueren met de tijdsgeest.

 

 

Zo wint u zeker en zonder risico.


"Alle hens aan dek."voor ons

 

Schrijf gratis en vrijblijvend in: de R.O.I.-norm is nu 48 uur voor u gereserveerd en wordt nadien aan uw web-project gekoppeld, ondertussen kan u rustig uw website- of webshop-formule kiezen

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

BESCHIKBAAR  

 

PS: de verantwoordelijkheid die de R.O.I.-norm van ons vergt en anderzijds om zo veel mogelijk klanten deze kans te bieden, zijn we genoodzaakt het aanbod beperkt te houden, hierdoor is de geldigheidsduur beperkt tot 48 uur -

de beschikbaarheid tot inschrijven op de R.O.I.-norm wordt in die zin en tijdspanne telkens geëvalueerd, hierdoor kan de R.O.I.-norm plots voor onbepaalde tijd niet meer beschikbaar zijn, dit wordt dan direct en duidelijk vermeld - dank voor uw begrip.

 

 * werking hoog DBH-Coëfficiënt = marketing-plannen > hoog slaag-frequentie bij toepassing advisering in deze van content en normale basis promotie

cijfers 2019-2020 (succes bij 67,4%) en DM-Trends Rapport onder 6700 bedrijven van één-persoons- tot middelgrote bedrijven (Econsultancy). PS: Rapport update 2021 = 

"De gebeurtenissen (Pandemie) van 2020 en 2021 hebben deze methode gunstig versneld."

groeiplatform = effectief in doelstelling, zeer hoge slaag-index / cijfers Factkeeper BDC 1500 bedrijven industrie en diensten vanaf 10 werknemers (Warwick Business School + Design C London)  

MANAGE ALL IN ONE PLACE 

| WEB-DEVELOPMENT | WEBDESIGN | MARKETING | CREATIVE DIRECTION | GRAPHIC DESIGN | BRANDING |

 

ONLINE-TEAM VOOR ONDERNEMERS en KMO’S

 

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

 

 

Hoe ga te werk? 

 

 

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.                                                                                                  ▼ 

analysetool commerciele projecten

mayday-mayday-pub.be                                                              ◄     officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB       

mayday-pub.be (re-design)

 


 

Mayday-Mayday-Pub is actief in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

 

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw (deze site is voor BTW-plichtige klanten binnen de EU) - voor klanten van EU-lidstaten buiten BE gebeurt de BTW-aangifte via OSS-systeem.