PowerPoint, u krijgt tenslotte maar één kans op een eerste indruk te maken.

powerpoint, reclame

 

PowerPoints die overtuigen.

 

Bij het presenteren: fixeer de aandacht van uw publiek met krachtig beeld-materiaal, foto’s, picto's en veel-zeggende illustraties. In vergaderingen zijn presentaties in PowerPoint alom vertegenwoordigd. De vormgeving en typografie is dan cruciaal voor leesbaarheid en om te overtuigen. Een goede PowerPoint moet een assistent zijn van de spreker en de boodschap. Dan is de overdracht geslaagd.

Er bestaan cursussen om in PowerPoint, tot en met complexe ideeën, kernachtig te visualiseren. Sommige maken van iedereen een visualizer in een halve dag cursus. In elk geval is degene die publiek heeft geslaagd in zijn "PowerPoint". Maar ernstig kunnen we dit niet noemen, waar andere pro's jarenlang voor hebben moet studeren en ervaring opbouwen. U krijgt tenslotte maar één kans voor een eerste indruk.

 

 

 

Mensen spreken gemiddeld 120 à 125 woorden per minuut, dus een presentatie van 20 minuten behelst maximaal 2500 woorden.

Dat zijn vijf tot zes A4'tjes als je het uitschrijft

 

Maak spaarzaam gebruik van PowerPoint - beperk het aantal slides tot een minimum, streef naar twee tot drie minuten praten per slide en overlaad de slide niet met data. Het aantal slides beperken is heel belangrijk omdat je idealiter de volgorde van de slides vanbuiten kent. Dit vermijdt dat je als spreker de slaaf bent van jouw slides. Als perfect voorbereide spreker kun je de volgende slide inleiden en klik je pas naar die slide als je effectief wil dat het publiek naar het scherm kijkt. Je volgt op die manier volledig de focus van het publiek.

 

Een slideshow is geen rapport noch een spiekbriefje voor de spreker! Het grootste misbruik van PowerPoint is dat er geen verschil gemaakt wordt tussen de slides die geprojecteerd worden en het document dat je achteraf doorstuurt of meegeeft, de Handout genaamd. Ideaal maak je een beperkt aantal eenvoudige slides, die zelfs zo eenvoudig zijn dat er een spreker nodig is om uitleg te geven.

 

Hiermee komen we bij de "Handout" van de PowerPoint. De PowerPoint wordt op die manier omgezet naar een Word-document. Wanneer de slides klaar zijn, komen op deze handout de ‘notes onder de slide of naast de slide’.  Alle informatie die je dus geeft tijdens de presentatie staan typografisch bij de slides. Dit handout-document is ideaal om mee te geven of te sturen NA de presentatie. Als deze qua design en typografie dan ook nog eens "af" is, zal hij ook achteraf een langere levensduur hebben. 

 

Wilt u uw publiek overtuigen van uw verhaal? Dan moet uw presentatie zelf óók overtuigen.

|

|

stap 2

KIES UW PROJECT PAKKET

POWERPOINT DESIGN PROJECT BASIC+

 

Presentaties in 10 slides. 50/50 tekst en beeld. 1 CONCEPT + 2 REVISIES. Duurtijd: 20 tot maximum 30 minuten. Met basic grafieken (meer complexe mits toeslag zie infographics). Content door u geleverd. Levering definitief concept is implementatie klaar. Fixeer de aandacht van uw publiek met krachtig beeld-materiaal, foto’s, picto's en veel-zeggende illustraties. 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

 

Presentaties in 10 slides. 50/50 tekst en beeld. 1 CONCEPT + 2 REVISIES. Duurtijd: 20 tot maximum 30 minuten. Met basic grafieken (meer complexe mits toeslag zie infographics). Content door u geleverd. Levering definitief concept is implementatie klaar. Fixeer de aandacht van uw publiek met krachtig beeld-materiaal, foto’s, picto's en veel-zeggende illustraties.

450,00 €

  • Beschikbaar

POWERPOINT & HANDOUT DESIGN PROJECT ADVANCED++

Presentaties in 10 slides. 50/50 tekst en beeld. Duurtijd: 20 tot maximum 30 minuten. Met basic grafieken (meer complexe mits toeslag zie infographics). Met Handout-document. 1 CONCEPT + 2 REVISIES. Content door u geleverd. Levering definitief concept is implementatie klaar. Fixeer de aandacht van uw publiek met krachtig beeld-materiaal, foto’s, picto's en veel-zeggende illustraties. 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

 

Presentaties in 10 slides. 50/50 tekst en beeld. Duurtijd: 20 tot maximum 30 minuten. Met basic grafieken (meer complexe mits toeslag zie infographics). Met Handout-document. 1 CONCEPT + 2 REVISIES. Content door u geleverd. Levering definitief concept is implementatie klaar. Fixeer de aandacht van uw publiek met krachtig beeld-materiaal, foto’s, picto's en veel-zeggende illustraties.

600,00 €

  • Beschikbaar

Hoe bestellen? 

U kan ook bestellen enkel met aanbetaling per project (geld terug garantie n.v.t.) i.p.v. het totaalbedrag. 

Klik op Bestellen, volg procedure,

bij betalen kies enkel vooruitbetaling (betaling binnen 48 uur via uw eigen bank) –

en betaal als volgt: € 100 aanbetaling per project

en saldo na oplevering checkout-levering – en klaar.


 

 

 

 Project is bij afwerking implementatie klaar.


Vragen? De antwoorden voor de meestgestelde vragen kan u vinden op de FAQ-pagina.