Om competitief te zijn moet men zich onderscheiden, dit veronderstelt een verbeelding die op ieder ogenblik rekening houdt met de marktsituatie.

 

ETIENNE

DE LOENENCREATIVE 

DIRECTOR DIGITAL 

MEDIA

|

|

COMMUNICATIONOFFLINEONLINE 

                  CREATIVE DIRECTION -

           IMPLEMENTATIE 1:1 MARKETING –

WEB DEVELOPMENT

           ANALYSE – PRODUCTIEASSISTENTIE –

COMMUNICATIE – RECLAME – MARKETING –                   CONCEPTEN

IDENTITEITSVORMGEVING – 

         SALES PROMOTION –        

                                 NEW WEALTH STRATEGIES – 

BEDRIJFSCOMMUNICATIE – 

                 CONCEPTUELE MARKETING – 

                             INTERNET MARKETING SERVICES –

COMMERCIELE PRODUCTONTWIKKELING

 |

CREATIVEEXPERIENCE

SKILLS:

CREATIVE DIRECTION / BRANDING /

MANAGING ADVERTISING-COMMUNICATION AGENCY /

COMMERCIELE PRODUCTONTWIKKELING +

NEW WEALTH STRATS /

WEBDEVELOPER /

ART DIRECTION / COPYWRITING / CONTENT / MARKETING

INDUSTRY:

ADVERTISING / COMMUNICATION / B2B / B2C /

ROLES:

CREATIVE DIRECTOR / ART DIRECTOR / COPYWRITER

MARKETING / INNOVATION

WORKED AS:

FL CREATIVE SERVICES & CREATIVE DIRECTOR / 

INNOVATION / CONTENT / WEBDEVELOPER /

WORK EXPERIENCE:

+20 YEARS

Ik ben creative director digital media in business communicatie en branding,  gespecialiseerd in commerciële productontwikkeling. Ik werk met verschillende ontwerpers ieder is een specialist in hun domein. Mijn missie is om uw communicatie naar doelgroep-prospects-klanten optimaal te benutten naar uitstraling, persoonlijkheid en perceptie.

 

Meer dan 20 jaar all-round ervaring in Art Direction, Managing en Creative Direction voor bedrijven, reclameadviesbureau's en drukkerijen.

 

Creative afdeling bestaat uit een Creative Director, Art Director/ Copywriter, Graphic Designer/Visualizer. Een Copywriter is meestal de persoon die ideeën bedenkt, en de teksten schrijft (headlines tot body copy) of het script voor spots. De Art Director is verantwoordelijk om deze ideeën vorm te geven; zowel te beginnen met roughs en visuals (layout voor print tot een storyboard voor een reclamespot).

 

Een Creative Director reclame geeft leiding aan de creatieve afdeling van een reclamebureau en is verantwoordelijk voor de vertaling van de communicatiestrategie naar reclamecampagnes.

 

Voorbeelden van werkzaamheden: leidt en stimuleert het creatieve team (art directors en copywriters), beoordeelt en selecteert personeel, ontwikkelt reclamecampagnes en adviseert hierover, analyseert concurrentiegegevens, stelt marketingplannen op, ontwikkelt en verbetert producten en diensten en behandelt klachten.

  

DRAW WITH A DIFFERENT PEN...

AND WIN


Wij zijn een online graphic design en creative direction/marketing bureau dat gespecialiseerd is in totale business communicatie/ branding. Onze drive is: "Hoe kunnen we waarde toevoegen?" Wat onderscheidt het enorme succes van Airbnb van andere B&B-sites die al veel langer bestaan? Een wet. En die wet passen we toe in uw werk. Onze missie is om die wet te verweven in uw communicatie naar uw klanten en doelgroep, in uitstraling, persoonlijkheid en perceptie. Vergeet niet dat uw doelgroep, zowel B2C als B2B, juist dezelfde consumenten zijn die ook in aanraking komen met zeer grote ondernemingen en ze taxeren idem zoniet zou hun beslissingsgrid té omslachtig zijn.

 

Waarde toevoegen staat op 1


Communicatie- en reclame à la carte.

Van Basic tot Premium, van hulpdienst tot en met diagnose en constante hulp onderweg (creative direction). Een professioneel en effectief werkend marketing-communicatie proces is normaliter een traject van vele meetings, telefoongesprekken, hopen emails en dozijnen versies. MAYDAY-MAYDAY-PUB hanteert een werkwijze die simultaan het project-management en design-toepassing samenbrengt, wat anders weken - zelfs maanden - en duizenden euro's kost, is nu mogelijk in een veel kortere tijd en aan een fractie van deze kost bij MAYDAY-MAYDAY-PUB en bijna alles online, wat betreft online-projecten.

We maken van een complex proces,

door technologie, een makkelijke hanteerbare oplossing.

Wij staan achter ons werk.

Als je het met passie doet, moet je ook achter uw werk staan. Trouwens is dit een extra stimulans, om constant een hoog niveau te blijven leveren. Deze garantie geldt voor alle producten en alle pakketten Basic, Advanced en Premium. 100% garantie is bij het groeiplatform, het is enkel betaalbaar bij slagen (Performance Based Price Garantie).