Om competitief te zijn moet men zich onderscheiden, dit veronderstelt een verbeelding die op ieder ogenblik rekening houdt met de marktsituatie.

CREATIVE DIRECTOR

DIGITAL MEDIA

|

|

COMMUNICATIONOFFLINEONLINE 

                  CREATIVE DIRECTION -

           IMPLEMENTATIE 1:1 MARKETING –

WEB DEVELOPMENT

           ANALYSE – PRODUCTIEASSISTENTIE –

COMMUNICATIE – RECLAME – MARKETING –                   CONCEPTEN

IDENTITEITSVORMGEVING – 

         SALES PROMOTION –        

                                 NEW WEALTH STRATEGIES – 

BEDRIJFSCOMMUNICATIE – 

                 CONCEPTUELE MARKETING – 

                             INTERNET MARKETING SERVICES –

COMMERCIELE PRODUCTONTWIKKELING

 |

CREATIVEEXPERIENCE

SKILLS:

CREATIVE DIRECTION / BRANDING /

MANAGING ADVERTISING-COMMUNICATION AGENCY /

COMMERCIELE PRODUCTONTWIKKELING +

NEW WEALTH STRATS /

WEBDEVELOPER /

ART DIRECTION / COPYWRITING / CONTENT / MARKETING

INDUSTRY:

ADVERTISING / COMMUNICATION / B2B / B2C /

ROLES:

CREATIVE DIRECTOR / ART DIRECTOR / COPYWRITER

MARKETING / INNOVATION

WORKED AS:

FL CREATIVE SERVICES & CREATIVE DIRECTOR / 

INNOVATION / CONTENT / WEBDEVELOPER /

WORK EXPERIENCE:

+20 YEARS

Ik ben creative director digital media in business communicatie en branding en werk met verschillende ontwerpers ieder is een specialist in hun domein. Mijn missie is om uw communicatie naar doelgroep-prospects-klanten optimaal te benutten naar uitstraling, persoonlijkheid en perceptie.

 

Meer dan 20 jaar all-round ervaring in Art Direction, Managing en Creative Direction voor bedrijven, reclameadviesbureau's en drukkerijen.

 

Creative afdeling bestaat uit een Creative Director, Art Director/ Copywriter, Graphic Designer/Visualizer. Een Copywriter is meestal de persoon die ideeën bedenkt, en de teksten schrijft (headlines tot body copy) of het script voor spots. De Art Director is verantwoordelijk om deze ideeën vorm te geven; zowel te beginnen met roughs en visuals (layout voor print tot een storyboard voor een reclamespot).

 

Een Creative Director reclame geeft leiding aan de creatieve afdeling van een reclamebureau en is verantwoordelijk voor de vertaling van de communicatiestrategie naar reclamecampagnes.

 

Voorbeelden van werkzaamheden: leidt en stimuleert het creatieve team (art directors en copywriters), beoordeelt en selecteert personeel, ontwikkelt reclamecampagnes en adviseert hierover, analyseert concurrentiegegevens, stelt marketingplannen op, ontwikkelt en verbetert producten en diensten en behandelt klachten.


DRAW WITH A DIFFERENT PEN...

AND WIN

 

Wij zijn een graphic design en marketing bureau dat gespecialiseerd is in digitale transformatie. Onze drive is: "Waarde toevoegen." Wat onderscheidt het enorme succes van Airbnb van andere B&B-sites die al veel langer bestaan? Een wet. En die wet passen we toe in uw werk, verweven die in uw communicatie naar uw klanten en doelgroep. Uw doelgroep, zowel B2C als B2B, zijn juist dezelfde consumenten zijn die ook in aanraking komen met zeer grote ondernemingen en ze taxeren idem zoniet zou hun beslissingsgrid té omslachtig zijn.

Waarde toevoegen staat op 1


helder 

 Package-pricing in diensten is voor bedrijven een surplus.  Budgetten kunnen verschillen door omvang minder door conceptie, zoniet heb je veelal te maken met getinte prijzen en mystificatie.  Package-pricing is objectief, de invulling op maat. Een stap-voor-stap tempo in samenwerking is dan mogelijk een voorbeeld: 

een website bouwen aan een maandprijs is een extra zekerheid in service tegenover ineens en de zaak is afgehandeld. Stap-voor-stap, klanten naar de volgende plek brengen - dat is de geest.


 

betaalbaar

■ Professioneel werk en resultaat voor iedereen bereikbaar. 

Een visie en policy zonder aan afbraak te doen. Besparen op een fundament is nooit een goede optie: het wordt een handel in bedrukt papier of een website zonder leads, dus kijken in de verkeerde kant van de telescoop.

Een professioneel communicatieproces is een traject van vele meetings, telefoons, e-mails en (dure) tijd. Het kan efficiënter, nu meer dan vroeger. Door ervaring (ook als toeleverancier) en technologie, kunnen we dat complex proces - nu makkelijker, in een kortere tijd en aan een eerlijke kost brengen.


 

effectief

■ Gooi uw marketingproces in versnelling... betekent in 4 trimesters X-maal meer verdienen, waar andere X-maal langer over doen: het groeiplatform in omzetgroei of positionering en rendabiliteit is toepasbaar op elk bedrijf. Uw opties zijn groei en commerciële zekerheid.


 

We maken van een complex proces,

door technologie, een makkelijke hanteerbare oplossing.

 

L E T ' S   C R E A T E   S O M E T H I N G   G R E A T   T O G E T H E R

 

 

D I G I T A L   M E D I A   R E C L A M E   M A R K E T I N G   

V O O R   O N D E R N E M E R S  -  K M O ' S  -  M A R K E T I N G   M A N A G E R S  -  S A L E S   M A N A G E R S  -  M A R K E T E E R S


mayday-mayday-pub.be, reclame maken, website laten maken, webdesigner, logo ontwerp, reclamebureau,

STAP-VOOR-STAP DIGITAL MEDIA, RECLAME,  MARKETING,  VOOR  KMO'S, MARKETEERS 

EN ZELFSTANDIGE ONDERNEMER

HEBT U VRAGEN? BEL 0472 730 714 

OF ZEND BERICHT VIA  CHAT-BOX LINKSONDER. 

 

1ste ADVIES, OP MAAT KLIK PICTO'S 

ONLINE STUDIO BESTELLEN:

STAP 1 KLIK PICTO STUDIO  + KIES 

STAP 2 KIES UW PROJECT OP PAGINA

STAP 3 VUL BRIEFING IN - EN KLAAR

Betaaloplossing: overschrijving aanbetaling en saldo bij oplevering of via mollie, een erkende bankorganisatie voor dit Platform en veilige  betaling.

100% GARANTIE   

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het Europese ODR-Platform van de Europese Commissie (EC). Dit online platform voldoet aan de Europese wetgeving voor e-commerce, aan de eisen van TrustedShop, PSD2, GDPR, de 'Webshop Check' van de EC.

|

 

|ENKEL OP AFSPRAAK:  MAYDAY-MAYDAY-PUB  BOEKENBERGLEI 75/1  2100 ANTWERPEN  TEL +32 (0)472 730 714   MAIL