Waarde toevoegen, staat op 1,

bij mayday-mayday-pub

 

Ik heb mayday-mayday-pub specifiek gemaakt voor mensen zoals u. Mensen die hun tijd aan hun bedrijf willen besteden. En wie het zich niet kan veroorloven tijd of geld te verspillen aan generiek 'advies' dat niet echt werkt - want veelal wordt de indruk gewekt dat alles met een online-tool is op te lossen.

 

Daarom online als offline en projecten op maat aan package-pricing. Bijvoorbeeld, een website laten bouwen en daarna zelf doen is trendy - maar 'Waarom zelf doen?' en veel tijd besteden aan het instuderen en blijven volgen met al die app's en dan uren besteden aan het eigenlijke websitewerk – het kan aan € 25 per maand. Of advies en ontwikkeling dat echt werkt, omdat de dienstverlener verantwoordelijkheid neemt: het groeiplatform.

Dat is de geest van mayday-mayday-pub.

 

Wij zijn een online graphic design en creative direction/marketing bureau dat gespecialiseerd is in totale business communicatie/ branding. Onze drive is: "Hoe kunnen we waarde toevoegen?" 

Wat onderscheidt het enorme succes van Airbnb van andere B&B-sites die al veel langer bestaan? Een wet. En die wet passen we toe in uw werk. Onze missie is om die wet te verweven in uw communicatie naar uw klanten en doelgroep, in uitstraling, persoonlijkheid en perceptie. Vergeet niet dat uw doelgroep, zowel B2C als B2B, juist dezelfde consumenten zijn die ook in aanraking komen met zeer grote ondernemingen en ze taxeren idem zoniet zou hun beslissingsgrid té omslachtig zijn. 

Communicatie- en reclame à la carte.

Van Basic tot Premium, van hulpdienst tot en met diagnose en constante hulp onderweg (creative direction). Een professioneel en effectief werkend marketing-communicatie proces is normaliter een traject van vele meetings, telefoongesprekken, hopen emails en dozijnen versies. MAYDAY-MAYDAY-PUB hanteert een werkwijze die simultaan het project-management en design-toepassing samenbrengt, wat anders weken - zelfs maanden - en duizenden euro's kost, is nu mogelijk in een veel kortere tijd en aan een fractie van deze kost bij MAYDAY-MAYDAY-PUB en bijna alles online, wat betreft online-projecten.

We maken van een complex proces,

door technologie, een makkelijke hanteerbare oplossing.

Wij staan achter ons werk.

Als je het met passie doet, moet je ook achter uw werk staan. Trouwens is dit een extra stimulans, om constant een hoog niveau te blijven leveren. Deze garantie geldt voor alle producten en alle pakketten Basic, Advanced en Premium.