Het worst-case-scenario van het groeiplatform.

 

Het slechtste scenario dat u kan gebeuren is, dat we het gemiddelde slaag-percentage van 85,6% niet halen, bijv. we stranden op één of twee procent van het doel, dan is er ook een stevig resultaat behaald en ons hoeft u niet te betalen.

Conclusie van het worst-case-scenario: "het slechtst denkbare scenario is nog beter voor u." 


a)

50 > 85%: binnen dit ratiobereik slaag-percentage geeft een duidelijke verbetering

b)

Hier zet u de stap naar 

'De Digitale Kracht in 2022...' en naar commerciële zekerheid op basis van communicatie en marketing - het hart van de marketing is in uw huis  

 

 

 

  1                                                                         

 

Door die waarden en resultaat is er een stevig fundament in communicatie en marketing ontwikkeld, in offline en online-toepassingen = een congruent concept voor uw groei, rendabiliteit, positionering en bijna niet te kopiëren door uw concurrenten - anders gezegd als uw uiteindelijk main-marketingdoel behaald is.

 


  2                                                                        

 

Niet onbelangrijk te weten, is dat al onze interventies met dit groeiplatform in marketing en communicatie gedurende die hele periode nu free zijn

(= winst).

 


  3                                                                        

 

De besparingshefboom (groeiplatform) in communicatie-kosten heeft zijn werk gedaan en zal ook de jaren daarna zijn vruchten afwerpen (= winst is x-maal). Het groeiplatform waardoor er zeker resultaten komen die ook meer aanhouden.

 


  4                                                                        

 

U hebt een professionele top level-domain website met 35 functies, uitgebouwd en getest voor digitale kracht en transformatie tot een sales tool door 12 maandelijkse interventies. Een website die nog jaren mee kan en nieuw blijft door updates.

 

 

  5                                                                        

 

De pro business website is met pre-concept digital automation advanced, de UX/UI-website met marketing automation, dit zijn beide efficiënte marketingtools vooral de laatste schept vele mogelijkheden in leads en verkoop, beide met niet inclusief 1 campagne maandelijks, maar onbeperkt aantal campagnes door het groeiplatform waarmee de focus op doelgerichtheid staat. 

 

 

  6                                                                        

 

Een website en digitale transformatie bouwen aan een maandprijs is een extra zekerheid in service tegenover ineens en de zaak is afgehandeld - dit is een garantie in operationele oplevering - naast de UX/UI-toepassing in relatie met onbeperkte werkcapaciteit van het groeiplatform. 

 

Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op een vergoeding als het vooropgestelde doel op korte tot middellange termijn behaald is, dit resulteert in een voor u buitengewone R.O.I. wat de investering zeer comfortabel maakt. Return On Investment (R.O.I.) geeft het rendement op de investering aan. Op het moment dat je bezig bent met marketing en je betaalde kanalen inzet, is rendement uit je euro belangrijk.

 

 

 

 

 

  versus                                                               

 

Opstart*: de kostprijs van de business pro website: € 336 of € 744 per maand voor de UX/UI-website + enkel website gerelateerde kosten en een maandelijkse forfait* (naargelang de omzet en wordt terugbetaald bij de afrekening) vanaf € 200 - de afrekening is enkel betaalbaar als het doel behaald is bv. stijging groeipercentage met x-% over een periode van minimum 4 positieve kwartalen en vervolgens nog eens 4 positieve kwartalen (als bewijs van duurzaam congruent concept).

 

PS: indien het groeiplatform opstart in functie van de R.O.I.-norm kan dit ook met de BASIC WEBSITE en WEBSHOP START

 

(* deze maandelijkse forfait wordt niet aangerekend wanneer het groeiplatform opstart met de R.O.I.-norm)

 

 

c)

Een garantie of dienst na verkoop? Samengevat in cijfers, zijn beide aanwezig.

d)

De kostprijs van het groeiplatform + van de website worden bespaard, zowel  bij een positief als negatief resultaat


 

De stap naar nieuwe omzet, commerciële zekerheid, de digitale kracht en transformatie.

 MANAGE ALL IN ONE PLACE 

WEB-DEVELOPMENT / WEBDESIGN / MARKETING / GRAPHIC DESIGN / BRANDING / 

-------------------------------------

ONLINE-TEAM VOOR ONDERNEMERS, KMO’S EN MARKETEERS

 

 

 

   HOE   

GA JE TE WERK?

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

 

 

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.                                                                     ▼ 

analysetool commerciele projecten

 

 

U hebt vragen, 

wij hebben de oplossingen.


mayday-mayday-pub.be                                                          ◄     zijn officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB     

mayday-pub.be (re-design)

 


Mayday-Mayday-Pub is actief in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw (deze site is voor BTW-plichtige klanten binnen de EU) - voor klanten van EU-lidstaten buiten BE gebeurt de BTW-aangifte via OSS-systeem.