ONTDEK UW WEB-ONTWERP-PROCES IN 10 STAPPEN.


1

 

DE BESTELLING

U weet niet precies wat u nodig heeft? Geen probleem. De prijs is vast, de realisatie flexibel. Als uw bestelling eenmaal is geplaatst, verandert deze niet. Geen verborgen kosten. Wil u iets extra dan is dit vermeld.

Opmerking: als u ervoor kiest om externe app’s op uw site te integreren, zoals mailchimp, formtop, enz., Kunnen zij een maandelijks bedrag in rekening brengen.

 


2

 

BOARDING

Is uw betaling binnen: per maand of 1/3 bij start als u gekozen hebt voor een 10% korting.

Dan is er een veilig, juridisch bindend (en handig) digitaal contract. Alles is duidelijk, geen vakjargon, maar in een gewone taal beschreven.

 

 

 


3

 

KRIJG GEMOEDSRUST 

Door uw project te monitoren. Geen mystificatie. We spelen geen verstoppertje, ook niet bij andere projecten. We zijn er als u ons nodig heeft. Via mail weet u waar we ons in het proces bevinden en kunt u gerust zijn dat we op schema liggen. Als elke stap is voltooid, krijgt u een stand van zaken en inzage.

 


4

 

CONTENT-ONTWIKKELING 

Dit is waar we je het meest nodig hebben! Foto’s, video, schema’s, illustraties, tekst… U kunt de tekst voor uw nieuwe site voorzien van woord of een document doorstralen.

(Hulp nodig bij het schrijven? Of Photoshop-cracks? We zijn een twee- of drie-traps raket naargelang de missie. Huur ons in.)

Onze experts op het gebied van gebruikerservaring helpen u bij het plannen van pagina's en ideale gebruikersstromen met een sitemap die is afgestemd op uw bedrijfsdoelen.

 


5

 

ONTWERP

Zoek door onze voorbeeldsites en vertel ons wat je leuk vindt! Dit zal ons helpen uw ontwerprichting te verbeteren ...volledig uniek voor u! En denk aan Branding...

Nadat u een richting heeft gekozen, beheren we in compositie, uw foto's, lettertypen en kleuren. Alle ingrediënten voor een goed webdesign!

We maken geen eindeloze wireframes of mockups, maar beginnen in plaats daarvan online te creëren, met ons UX/UI-frame in de hand en precies waar uw nieuwe site zal leven! 

 

 

Branding is een belangrijk onderdeel. We richten ons op het visuele identiteitsgedeelte van branding. Sommige klanten komen naar ons met hun merkstijlgidsen al in de hand. Vooral startups, hebben echter geen duidelijke visuele richtlijnen. In andere gevallen kan een organisatie klaar zijn voor een frisse nieuwe look, omdat smaken en doelmarkten in de loop van de tijd veranderen. Om deze reden hebben we het eenvoudiger gevonden om branding apart in te huren om een  samen-hangende merkidentiteit te creëren, waaronder:

  • logo of logo herontwerp
  • typografie
  • kleurenpalet
  • vorm, vorm, patroon, textuur en perifere beelden
  • data visualisatie
  • illustratie, pictogram en fotografische stijl
  • interactieve elementstyling

 


6

 

ONTWIKKELEN 

We gaan aan de slag door uw ontwerpsite in te stellen op een tijdelijk domein zodat je live de voortgang kunt bekijken. Dit zorgt ervoor dat er geen downtime is op uw huidige website terwijl we de nieuwe maken.

Vervolgens ontwerpen we de hoofdattractie… de homepage!

De meeste feedback en herzieningen vinden in dit stadium plaats. Vervolgens ontwerpen en ontwikkelen we de rest van de pagina's, inclusief de blog en eventuele product-pagina's.

 

 

 


7 

 

LANCERING

Het moment waarop je hebt gewacht! Uw nieuwe site is klaar en wacht gewoon om van start te gaan! 

Het testen om te controleren of alle contactformulieren, integraties en e-mailadressen correct werken. Vervolgens controleren we of uw site snel wordt geladen om meer conversies te genereren.

Nadat betalingen vlot zijn verlopen of de 2/3 betaling is voldaan, verwijzen we de echte domeinnaam naar uw nieuwe site en .. BOEM! 

Uw nieuwe site is live!

 

 

 


8

 

HOSTING

Elke nieuwe site die we maken, wordt geleverd met managed hosting. Met deze hosting, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over platform-updates, downtime en kapotte sites, wel of niet paginaweergave bij normaal verkeer.

Er wordt dagelijks een back-up van uw site gemaakt – dus uw website is nooit verloren.

Inclusief updates van alle plug-ins, beveiligingsmonitoring en bedreigingsbeheer tijdens de eerste 12 maanden.

 

 

 


9  

 

OPLEIDING 

U geniet ervan hoe makkelijk het is om uw nieuwe website te gebruiken! U krijgt een dashboard van uw nieuwe site zodat je in de back-end van uw website kan inloggen en tekst kan plaatsen, nieuwe blogberichten kunt maken, nieuwe producten kunt toevoegen – zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat iets in uw website misloopt door een verkeerde handeling. 

 

SEO NODIG? Elke pagina is geoptimaliseerd voor uw relevante zoekwoorden om er zeker van te zijn dat zoekmachines weten waar uw pagina over gaat en waarvoor ze moeten worden gerangschikt. 

Weet u niet zeker welke zoekwoorden u moet gebruiken? Vraag naar onze service voor zoekwoord-targeting! 

 

 


10

 

HET NIEUWE ONDERNEMEN 

Een nieuwe, stimulerende, moderne, gebruiksvriendelijke website met een missie-aansturing. En nà 12-maanden stand-by blijft uw website altijd up-to-date in onderhoud, back-up, beveiliging tegen hackers en spam met ons basic-modus-onderhoud vanaf € 10 per maand en je kan ook kiezen dat uw website-altijd-nieuw blijft met state-of-art-onderhoud. Maar dat zijn (plezierige) zorgen voor later!   

 


UX WEBSITE BOUWEN

OF VERNIEUWEN OF RE-DESIGN-EN

UX WEBSHOP BOUWEN

OF VERNIEUWEN OF RE-DESIGN-EN
ONLINE-TEAM IN DIGITALE TRANSFORMATIE MARKETING EN SERVICES VOOR ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS, KMO'S EN MARKETEERS

Re-design voorbeeld en bestellen met e-formulier ga naar mayday-pub.be

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen
Online Bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

garantie op website- en webshop-ontwikkeling, communicatie

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het ODR-Platform van de Europese Commissie. Dit online platform voldoet aan: de Europese wetgeving voor e-commerce, de eisen van TrustedShop, GDPR en de 'Webshop Check' van de EC. 

Veilige betaling van het totaal projectbedrag of maandbetaling met Bancontact/MisterCash via Mollie, een erkende bankorganisatie. Aanbetaling enkel via vooruitbetaling (overschrijving).

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. 

Dit analysetool helpt om rationeel

de juiste beslissing te nemen.   ▼ 

analysetool commerciele projecten