EEN KMO IS EEN MARKETINGTROEF, DIT EN KOMEND DECENNIUM.

en hebben nog extra's:

  • - ze bundelen een schat aan kennis, hierdoor zijn ze veruit het meest waardevolle aanspreekpunt voor de consument
  • - de combinatie van snelheid en beslissingsbevoegdheid = flexibiliteit
  • - direct contact met de markt
  • - een stabiele factor voor klanten - ondernemers blijven doorgaans langer aan het roer

 

 

"EINDE INFORMATIETIJDPERK, BEGIN CONCEPTUELE TIJDPERK". Design, concepten, empathie maken nu het succes en van morgen. Het "Informatietijdperk" is ten einde. Goedkope krachten elders en sterke computers nemen het repetitief werk over. We stappen het "Conceptuele Tijdperk" binnen.

Een bedrijf dat wil overleven moet dus goed zijn in communicatie, tegelijk goed zijn in het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten en het op de markt brengen ervan en aandacht besteden voor de bestaande producten en diensten in de verschillende stadia van hun levenscyclus. 

 

Commerciële Productontwikkeling is hier een oplossing en perfect toe te passen op alle branches zowel B2B als B2C. Dit concept is vooral toepassing - en heeft geen grote marketingbudgetten nodig, de opzet is goedkopere manieren vinden om te vermarkten. 

 

Maar geldt deze stelling niet voor de meeste bedrijven. Bovendien is er bij ons een concurrentieslag onder identieke producten en diensten. De media is meer en meer versnipperd. En we leven in een alsmaar toenemende beeldcultuur, wat wij nu op één dag aan beeldimpulsen te verwerken krijgen, had de middeleeuwse mens een heel leven voor nodig.

Wat gebeurt er nu, een massale inzet op inbound marketing, seo, sea, digitale marketing, social media marketing om een goede ranking in de zoekmachines te hebben. Men vergeet dat de eerste pagina maar plaats biedt aan een tiental organische resultaten. Men vergeet dat Google, om de beste te blijven, continu aan zijn  zoekmachine sleutelt, 500 tot 600 zoekalgoritmen veranderen jaarlijks. Men vergeet dat social media, niet zo "social" blijven voor bepaalde gebruikers...

 

Commerciële zekerheid opbouwen is een wet en hier biedt commerciële productontwikkeling, een ernstige oplossing en aanvulling... 

 

 


GROEIPLATFORM

 

RESULTATEN

 DIGITALE TRANSFORMATIE MEDIA & MARKETING VOOR ONDERNEMERS -

KMO'S - MARKETEERS

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen
Online Bestellen

             ▼

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

 

Veilige betaling: overschrijving aanbetaling en saldo bij oplevering of via mollie, een erkende bankorganisatie voor dit Platform.

 

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het ODR-Platform van de Europese  x Commissie. Dit online platform voldoet aan: de Europese wetgeving voor e-commerce, de eisen van TrustedShop, GDPR en de 'Webshop Check' van de EC.

neem contact op in website en webshop maken