Een logo laten ontwerpen. START UW LOGO DESIGN PROJECT

Logowoord, beeldmerk, logo met slogan, zegel... 

Een identificatie op alles. Het product wordt geassocieerd met een bedrijf, beleving of beeld. Beeldmerk, het logo van Puma. Woordmerk: de logo's van Esprit. Vignet, het logo van de NMBS. Lettermerk, het logo van Belfius. Een monogram (ineengevlochten letters), het logo van Albert Heijn. Embleem, het logo van vele automerken, BMW, Toyota. Een zegel (een stempelmerk), het logo van C&A. Het logo met een mascotte: het logo van ING. Een vignet is een abstract iets (beeld zonder herkenbare voorstelling), een teken dat pas na veel tijd en investering herkend kan worden als merkteken, zoals "het vinkje" van NIKE. Dus vele vormen mogelijk, maar let op de keuze!

 

 


Welk logo pakket zal ik kiezen?

We raden het Advanced-pakket aan, het is als instap het populairste pakket bij MAYDAY-MAYDAY-PUB. Als u reeds een goed logo hebt voor re-styling of een duidelijke visie, ga dan voor Basic. Indien u een state-of-the-art logo wil met een opvolging in creative direction, dan is het Premium-pakket uw beste keuze.

stap 2

KIES UW PROJECT PAKKET

LOGO-DESIGN PROJECT BASIC+

Basic design, kleurgebruik onbeperkt, 3 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Een identificatie op alles. Het product wordt geassocieerd met een bedrijf, beleving of beeld.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Basic design, kleurgebruik onbeperkt, 3 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Een identificatie op alles. Het product wordt geassocieerd met een bedrijf, beleving of beeld.

299,00 €

+

LOGO-DESIGN PROJECT ADVANCED++

Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 4 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Een identificatie op alles. Het product wordt geassocieerd met een bedrijf, beleving of beeld.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 4 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Een identificatie op alles. Het product wordt geassocieerd met een bedrijf, beleving of beeld.

499,00 €

+

LOGO-DESIGN PROJECT PREMIUM+++

Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 5 concepts, 3 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Een identificatie op alles. Het product wordt geassocieerd met een bedrijf, beleving of beeld.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 5 concepts, 3 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Een identificatie op alles. Het product wordt geassocieerd met een bedrijf, beleving of beeld.

699,00 €

+


Hoe bestellen? 

U kan ook bestellen enkel met aanbetaling per project (geld terug garantie n.v.t.) i.p.v. het totaalbedrag. 

Klik op Bestellen, volg procedure,

bij betalen kies enkel vooruitbetaling (betaling binnen 48 uur via uw eigen bank) –

en betaal als volgt: € 100 aanbetaling per project

en saldo na oplevering checkout-levering – en klaar.


 

 

Logo Design Project Basic, Advanced en Premium is bij afwerking implementatie klaar:

copyfiles gewoon door te geven bij toepassing.


stap 3

VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR

Ga hiervoor naar pagina BRANDING-BRIEFING.


Vragen? De antwoorden op de meestgestelde vragen kan u op pagina FAQ vinden.

 

Hulp nodig?  Wij helpen u graag verder: support@mayday-mayday-pub.be