Social Media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst.

 

 

EEN BEELD ZEGT MEER DAN 1000 WOORDEN,

VAN PRINT TOT POWERPOINT.

INFOGRAPHICS

Toepassingen: digitaal, internet, print, informatie, representatie, powerpoint, website

 

|

|

 

START UW INFOGRAFIC DESIGN PROJECT

Infograhics worden 3x meer liked en shared dan andere content. Social media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst en voor PowerPoint-presentaties is het een belangrijk element. Hebt u een duidelijk idee, research en de inhoud niet complex, kies dan voor BASIC. Is het tegenovergestelde eerder van toepassing, kies dan best voor PREMIUM. 

stap 2

KIES UW PROJECT PAKKET

INFOGRAPHIC DESIGN PROJECT BASIC+

Basic design, kleurgebruik onbeperkt, 1 concept, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Infograhics worden 3x meer liked en shared dan andere content. Social media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst en voor PowerPoint-presentaties is het een belangrijk element. 

 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Basic design, kleurgebruik onbeperkt, 1 concept, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Infograhics worden 3x meer liked en shared dan andere content. Social media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst en voor PowerPoint-presentaties is het een belangrijk element.

319,00 €

  • Beschikbaar

INFOGRAPHIC DESIGN PROJECT ADVANCED++

Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Infograhics worden 3x meer liked en shared dan andere content. Social media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst en voor PowerPoint-presentaties is het een belangrijk element. 

 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Infograhics worden 3x meer liked en shared dan andere content. Social media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst en voor PowerPoint-presentaties is het een belangrijk element.

409,00 €

  • Beschikbaar

INFOGRAPHIC DESIGN PROJECT PREMIUM+++

Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 3 revisies, + creative direction, levering definitief concept is implementatie klaar. Infograhics worden 3x meer liked en shared dan andere content. Social media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst en voor PowerPoint-presentaties is het een belangrijk element. 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 3 revisies, + creative direction, levering definitief concept is implementatie klaar. Infograhics worden 3x meer liked en shared dan andere content. Social media gebruikers lezen 30x meer infographics dan tekst en voor PowerPoint-presentaties is het een belangrijk element.

619,00 €

  • Beschikbaar

Hoe bestellen? 

U kan ook bestellen enkel met aanbetaling per project (geld terug garantie n.v.t.) i.p.v. het totaalbedrag. 

Klik op Bestellen, volg procedure,

bij betalen kies enkel vooruitbetaling (betaling binnen 48 uur via uw eigen bank) –

en betaal als volgt: € 100 aanbetaling per project

en saldo na oplevering checkout-levering – en klaar.


 

 

 

Basic, Advanced en Premium Project is bij afwerking implementatie klaar.


stap 3

VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR

Ga hiervoor naar pagina BRANDING-BRIEFING.

 

 

U kan ook een e-mail zenden naar support@mayday-mayday-pub.be met uw opgave-notities in bijlage (mag in trefwoorden, zonder zinsbouw), of combineer e-briefing of branding-briefing en nadien een bijlage – wat voor u het makkelijkst is, nadien nemen we telefonisch contact op om samen alles te overlopen.

 

 


Vragen? De antwoorden voor de meestgestelde vragen kan u vinden op de FAQ-pagina.