HET GROEIPLATFORM DAT MOET WERKEN.

Online marketing, reclame, e-identity, digitale marketing, digitale media, communicatie en commerciële productontwikkeling.

logo groeiplatform omzetgroei

Groeiplatform, noem het naambekendheid opbouwen, positionering om rendabiliteit, digitale versnelling, uw commerciële lijn op de kaart zetten - is allemaal het groeiplatform. Niet iedereen wil groeien in omzet, soms is kiezen voor positionering en zich distanciëren van de concurrentie beter. Het heeft dus voor ieder een andere invulling. 

Als doel dus niet een korte omzetstijging realiseren maar duurzaamheid, het moet zich bewijzen op lange termijn: de opbouw van commerciële zekerheid. U hebt dan een congruent marketing-communicatie-concept waaruit bijna vanzelf verkoop gaat voortvloeien en bijna niet te kopiëren is door uw concurrenten...

 

 

 

 

TOEPASSINGEN VAN GROEIPLATFORM:

  • - MEER OMZET EN NIEUWE OMZET
  • COMMERCIËLE ZEKERHEID OPBOUWEN EN CONTINUEREN
  • - MEER RENDABILITEIT
  • - NIEUWE MARKETINGCONCEPTEN ONTWIKKELEN
  • NIEUWE PRODUCTEN EN DIENSTEN ONTWIKKELEN
  • - LEVENSCYCLUS UPDATING BESTAANDE PRODUCTEN EN DIENSTEN
mayday mayday pub tandem
cijfers omzet groeiplatform

 

 

 

 

 

Het groeiplatform is geschikt

voor zelfstandigen en kmo's,

zowel B2C als B2B, voor elke branche, keuze bedrijfsmatig of specifiek voor websites en

e-commerce webshops.

 

reclamebureau


met deze aanpak

 kijk je niet in de verkeerde kant

 van de telescoop

How to stand out in the digital age.

We're all living on phones - that's the first thing you touch in the morning and the last thing you touch while you're sacking out.

 

Tweede reden van dit groeiplatform: producten verkopen en zaken doen speelt zich steeds meer online af. Voor kmo's biedt dit vele opportuniteiten. Maar zelfstandigen en kmo's kunnen hier best in een hogere versnelling gaan. Tien jaar geleden had slechts een handjevol ondernemers een website, vandaag is dat ongeveer 65%. Een vooruitgang, maar slechts 1 op de 10 kmo's gebruiken hun website echt zoals het moet. 

 

Komt het door besparen? Mogelijk. Maar besparen op een fundament is nooit een goede optie: het wordt ofwel een handel in bedrukt papier of een website zonder leads. Het komt vooral door koudwatervrees. Ik weet wat je doormaakt. De reden dat niets werkt is, omdat de tactieken die je volgt veel tijd en geduld vergen en als u ze niet precies volgt, zullen ze ook niet werken.

 

Ook door tactieken die gedurig wijzigen, Google past jaarlijks tot 6000 algoritmen aan op zijn zoekmachine, met ingrijpende gevolgen voor iedere site. En door commodity-design - de business van "websites als online-visitekaartjes" - gevolg: "Ik heb een website - dus ik ben online" - is de houding, als het zo makkelijk was, dan loont het echt de moeite niet.  

Het positieve is, als vele zo denken en koudwatervrees hebben (en dat is bij 9 op de 10 kmo's), en jij niet én je pakt het terdege aan - een degelijke  voorsprong kan nemen op de anderen. Dit groeiplatform speelt hier een grote rol, ook op lange termijn want nadien kan u dit groeiplatform zelf voortzetten. Hoe vlugger je er écht mee begint, hoe moeilijker het is dat anderen je nog kunnen bijbenen.


Het groeiplatform* 

dat effectief werkt... het is enkel betaalbaar

als het werkt. 

 

Performance-based pricing is werken op prestatie en pas recht hebben op een vergoeding als het vooropgestelde doel op korte tot middellange termijn behaald is. Hier met één doel: meer omzet voor u genereren en commerciële zekerheid opbouwen.

 

Waarom? Strikt gezien is zuivere dienstverlening een poging om tot een resultaat te komen en het engagement van de dienstverlener is daardoor een eerste vereiste. Dit geeft een juiste mindset van de dienstverlener, omdat het is enkel betaalbaar als het werkt,

lees meer... 

worst-case-scenario marketing

Lees het zwart-wit scenario...


groeiplatform nieuwe omzet kmo zelfstandigen

Ik heb interesse in het groeiplatform.

Creëer een totaal online/offline marketing profiel: een concept waaruit bijna 

vanzelf verkoop gaat voortvloeien en niet te kopiëren is door uw concurrenten.

|

|

 

Uw aanvraag is vrijblijvend en wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Het groeiplatform is beperkt beschikbaar om conflictsituaties te vermijden en enkel mogelijk met een specifieke opstart.

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


*/  werking hoog DBH-Coëfficiënt = marketing-communicatie plannen hoog 64 - 85.6% slaag-frequentie  

*²/ cijfers en toetsing uit 2019-2020 en DM-Trends Rapport Experience Index onder 6500 bedrijven van éénmansbedrijven tot middelgrote bedrijven (E-consultancy)  

*³/ groeiplatform = sluitend effectief in doelstelling, slaag-index 85,6% en cijfers Factkeeper 1500 bedrijven vanaf 10 werknemers (Warwick Business School + Design C London)


ONLINE-TEAM IN DIGITALE TRANSFORMATIE MARKETING EN SERVICES VOOR ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS, KMO'S EN MARKETEERS

Re-design voorbeeld en bestellen met e-formulier ga naar mayday-pub.be

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen
Online Bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

garantie op website- en webshop-ontwikkeling, communicatie

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het ODR-Platform van de Europese Commissie. Dit online platform voldoet aan: de Europese wetgeving voor e-commerce, de eisen van TrustedShop, GDPR en de 'Webshop Check' van de EC. 

Veilige betaling van het totaal projectbedrag of maandbetaling met Bancontact/MisterCash via Mollie, een erkende bankorganisatie. Aanbetaling enkel via vooruitbetaling (overschrijving).

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. 

Dit analysetool helpt om rationeel

de juiste beslissing te nemen.   ▼ 

analysetool commerciele projecten