Een huisstijl laten ontwerpen.

Het zal u misschien verrassen, maar voor kleine bedrijven is een basis branding zelfs onmisbaar om te overleven.

 

IDENTITY WIN BUSINESS


1 van de 11 grootste grafische designtrends voor 2020

visual identity

© Creative Bloq 

Streven naar eenvoud

 

Er is al een aantal jaren een brede trend naar eenvoud in ontwerp en het vertoont geen tekenen van vertraging. In feite, omdat we meer van ons leven leven op apps en websites, lijkt het alleen maar te versnellen.

 

"Consumenten zijn nu gewend aan een vlakkere, schonere, overzichtelijke ontwerpesthetiek in de apps en sites die ze gebruiken," zegt Alastair Holmes, associate creative director bij This Place . "Het is dus logisch dat bedrijven dit in hun algehele branding willen weerspiegelen."

 

Voorbeelden zijn er genoeg. "Burberry keerde onlangs de stoute schoenen aan met een gewaagde stap in typografische eenvoud, de banden met het elegante grafische sieraad uit het verleden doorsnijden en een tijdloze, groteske benadering van zijn nieuwe identiteit aannemen", zegt Lee Hoddy, creatieve partner bij Conran Design Group . 

 

Lees ook: de 6 ontwerptrends voor 2020

 

uit © Creative Bloq Future Publishing Limited


branding

 

START UW IDENTITY DESIGN PROJECT

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep.

 

 

Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Wil u top-of-mind worden, dan kan u niet om branding heen... lees meer in TIPS.

 

Er is veel verwarring rond branding, er zijn meerdere definities, dus wat is het precies? Jaren geleden werd branding gedefinieerd als een naam, slogan, teken, symbool of ontwerp, of een combinatie van deze elementen die producten of diensten van een bedrijf identificeert en van de concurrentie onderscheiden.  Nu is het een beetje complexer, maar belangrijk in de wereld van marketing.

Een consument heeft als hij uw bedrijfsnaam, service of product hoort of denkt een bepaalde gedachte, het wordt beïnvloed door de elementen, woorden, en creativiteit die eromheen zit. Een sterk  merk  is van onschatbare waarde naarmate de strijd om klanten intenser wordt van dag tot dag. Het is belangrijk om tijd te investeren in het onderzoeken, definiëren en bouwen van uw merk. 

 

Uw merk is immers de bron van een belofte aan uw consument.   


|

|

 

stap 2

KIES UW PROJECT PAKKET

Dit project gaat over een basis branding of visual identity inclusief offline marketing. Wil u eerder de ontwikkeling van een presentatiemap, naam en slogan-creatie en copywriting, belettering van voertuigen of gevel, reclameborden of vlaggen - in plaats van wat voorzien is in het advanced- en premium-pakket, dat is mogelijk zonder meerprijs. U hoeft dit enkel te vermelden in de briefing. We raden het Premium-pakket aan, ineens kiezen voor het beste uitgangspunt is beter dan nadien upgraden. 

 

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT ADVANCED++

Basis branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Basis branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Vandaag besteld, Vandaag gestart.

399,00 €

  • Beschikbaar

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT PREMIUM+++

Uw basis branding-look en basis offline brandingmarketing (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Uw branding-look en basis offline brandingmarketing (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Vandaag besteld, Vandaag gestart.

599,00 €

  • Beschikbaar

Hoe bestellen? 

U kan ook bestellen enkel met aanbetaling per project (geld terug garantie n.v.t.) i.p.v. het totaalbedrag. 

Klik op Bestellen, volg procedure,

bij betalen kies enkel vooruitbetaling (betaling binnen 48 uur via uw eigen bank) –

en betaal als volgt: € 100 aanbetaling per project

en saldo na oplevering checkout-levering – en klaar.


Bij dit project is een vervolg productie nodig bv. drukker, wil u dat wij heel de opvolging op ons nemen, neem dan productie-assistentie erbij (geldig voor advanced of premium), ga dan naar FREE OF FEE productie-assistentie.


stap 3

VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR.

Ga hiervoor naar pagina BRANDING-BRIEFING.

 

 

U kan ook een e-mail zenden naar support@mayday-mayday-pub.be met uw opgave-notities in bijlage (mag in trefwoorden, zonder zinsbouw), of combineer e-briefing of branding-briefing en nadien een bijlage – wat voor u het makkelijkst is, nadien nemen we telefonisch contact op om samen alles te overlopen. 

 


Vragen? Antwoorden op de meestgestelde vragen vindt u op de FAQ-pagina.

 

L E T ' S   C R E A T E   S O M E T H I N G   G R E A T   T O G E T H E R

C R E A T I V E   D I R E C T I O N    D I G I T A L   M E D I A    R E C L A M E    M A R K E T I N G    V O O R   O N D E R N E M E R S  -  K M O ' S  -  M A R K E T I N G   M A N A G E R S  -  S A L E S   M A N A G E R S  -  M A R K E T E E R S

mayday-mayday-pub.be, reclame maken, website laten maken, webdesigner, logo ontwerp, reclamebureau,

DIGITAL MEDIA, RECLAME,  MARKETING,  VOOR  KMO'S, MARKETEERS EN ZELFSTANDIGE ONDERNEMERS

▼ 1ste ADVIES    OFFERTE 

ONLINE BESTELLEN :      

STAP 1 : KLIK PICTO ■ 

EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 : KLIK PROJECT

EN KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 : VUL BRIEFING IN,

ZEND  EN KLAAR

VRAGEN? 

BEL 0472 730 714 OF

ZEND BERICHT VIA CHAT-BOX LINKSONDER OF VIA CONTACT

Betaaloplossing: overschrijving aanbetaling en saldo bij oplevering of via mollie, een erkende bankorganisatie voor dit Platform en veilige  betaling.

1 0 0 %   G A R A N T I E

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het Europese ODR-Platform van de Europese Commissie (EC). Dit online platform voldoet aan de Europese wetgeving voor e-commerce, aan de eisen van TrustedShop, PSD2, GDPR, de 'Webshop Check' van de EC.

CONTACT

STAND OUT

IN THE

DIGITAL AGE