Een huisstijl laten ontwerpen.

 

Het zal u misschien verrassen, maar voor kleine bedrijven is een basis branding onmisbaar om te overleven.

 

IDENTITY WIN BUSINESS

 

 

Toepassingen: alle, corporate image, huisstijl (alle dragers)

 

START UW IDENTITY DESIGN PROJECT

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep. Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Wil u top-of-mind worden, dan kan u niet om branding heen... lees meer in TIPS.

Er is veel verwarring rond branding, er zijn meerdere definities, dus wat is het precies? Jaren geleden werd branding gedefinieerd als een naam, slogan, teken, symbool of ontwerp, of een combinatie van deze elementen die producten of diensten van een bedrijf identificeert en van de concurrentie onderscheiden.  Nu is het een beetje complexer, maar belangrijk in de wereld van marketing.

Het is de perceptie die een consument heeft als hij uw bedrijfsnaam, service of product hoort of denkt. Het mentale beeld van uw bedrijf voor consumenten, het wordt beïnvloed door de elementen, woorden, en creativiteit die eromheen zit. Een sterk  merk  is van onschatbare waarde naarmate de strijd om klanten intenser wordt van dag tot dag. Het is belangrijk om tijd te investeren in het onderzoeken, definiëren en bouwen van uw merk. Uw merk is immers de bron van een belofte aan uw consument.   

stap 2

KIES UW PROJECT PAKKET

Dit project gaat over een basis branding of visual identity inclusief offline marketing. Wil u eerder de ontwikkeling van een presentatiemap, naam en slogan-creatie en copywriting, belettering van voertuigen of gevel, reclameborden of vlaggen - in plaats van wat voorzien is in het advanced- en premium-pakket, dat is mogelijk zonder meerprijs. U hoeft dit enkel te vermelden in de e-briefing. We raden het Premium-pakket aan, ineens kiezen voor het beste uitgangspunt is bij branding beter dan nadien upgraden. 

 

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT BASIC+

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep. Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Uw branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in Basic design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

VISUAL IDENTITY Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep. Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Uw branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in Basic design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

149,00 €

+

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT ADVANCED++

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep. Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Uw branding-look (toepassingen in visual-ontwerp) in Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

VISUAL IDENTITY Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep. Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Uw branding-look (toepassingen in visual-ontwerp) in Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

399,00 €

+

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT PREMIUM+++

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep. Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Uw branding-look (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

VISUAL IDENTITY Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep. Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Uw branding-look (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar.

599,00 €

+


Hoe bestellen? 

U kan ook bestellen enkel met aanbetaling per project (geld terug garantie n.v.t.) i.p.v. het totaalbedrag. 

Klik op Bestellen, volg procedure,

bij betalen kies enkel vooruitbetaling (betaling binnen 48 uur via uw eigen bank) –

en betaal als volgt: € 100 aanbetaling per project

en saldo na oplevering checkout-levering – en klaar.


Bij dit project is een vervolg productie nodig bv. drukker, wil u dat wij heel de opvolging op ons nemen, neem dan productie-assistentie erbij (geldig voor basic, advanced of premium). 

Productie-assistentie

Een online productie-assistentie met de drukker of toeleverancier die u kiest, wij verzorgen alle interventies (offerte, contact, drukproef, opvolging enz.) tot de eindafwerking en levering bij u. De offerte en factuur van deze drukker of toeleverancier gaat rechtstreeks naar u - free of fee.

(*) indien een fysieke verplaatsing nodig is, is dit aan kostprijs en wordt vooraf met u schriftelijk afgesproken

 

Een online productie-assistentie met de drukker of toeleverancier die u kiest, wij verzorgen alle interventies (offerte, contact, drukproef, opvolging enz.) tot de eindafwerking en levering bij u. De offerte en factuur van deze drukker of toeleverancier gaat rechtstreeks naar u - free of fee. (*) indien een fysieke verplaatsing nodig is, is dit aan kostprijs en wordt vooraf met u schriftelijk afgesproken

49,00 €

 

 

Dit pakket is niet wat u precies zoekt? 

Stuur dit bericht met u wensen en wij maken het op maat.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


stap 3

VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR.

Ga hiervoor naar pagina BRANDING-BRIEFING.

 

 

 


Vragen? Antwoorden op de meestgestelde vragen vindt u op de FAQ-pagina.

 

Hulp nodig? Wij helpen u graag verder: support@mayday-mayday-pub.be