Een huisstijl laten ontwerpen:

Branding.

Het zal u misschien verrassen, maar voor kleine bedrijven is het zelfs onmisbaar om te overleven.

branding, huisstijl voor zelfstandige ondernemers en kmo's

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep.

 

 

Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Wil u top-of-mind worden, dan kan u niet om branding heen.

 

Er is veel verwarring rond branding, er zijn meerdere definities, dus wat is het precies? Jaren geleden werd branding gedefinieerd als een naam, slogan, teken, symbool of ontwerp, of een combinatie van deze elementen die producten of diensten van een bedrijf identificeert en van de concurrentie onderscheiden.  Nu is het een beetje complexer, maar belangrijk in de wereld van marketing.

 

Een consument heeft als hij uw bedrijfsnaam, service of product hoort of denkt een bepaalde gedachte, het wordt beïnvloed door de elementen, woorden, en creativiteit die eromheen zit. Een sterk merk is van onschatbare waarde naarmate de strijd om klanten intenser wordt van dag tot dag. Het is belangrijk om tijd te investeren in het onderzoeken, definiëren en bouwen van uw merk. 

 

Uw merk is immers de bron van een belofte aan uw consument. 

 


Streven naar eenvoud

 

Er is al een aantal jaren een brede trend naar eenvoud in ontwerp en het vertoont geen tekenen van vertraging. In feite, omdat we meer van ons leven leven op apps en websites, lijkt het alleen maar te versnellen.

 

"Consumenten zijn nu gewend aan een vlakkere, schonere, overzichtelijke ontwerpesthetiek in de apps en sites die ze gebruiken," zegt Alastair Holmes, associate creative director bij This Place . "Het is dus logisch dat bedrijven dit in hun algehele branding willen weerspiegelen."

 

Voorbeelden zijn er genoeg. "Burberry keerde onlangs de stoute schoenen aan met een gewaagde stap in typografische eenvoud, de banden met het elegante grafische sieraad uit het verleden doorsnijden en een tijdloze, groteske benadering van zijn nieuwe identiteit aannemen", zegt Lee Hoddy, creatieve partner bij Conran Design Group . 

 

Lees ook: de 6 ontwerptrends voor 2020

 

uit © Creative Bloq Future Publishing Limited

Eén van de 11 grootste grafische designtrends voor 2020.

visual identity, trends in 2020

© Creative Bloq 


 

START UW VISUAL IDENTITY PROJECT

 

|

|

stap 2

KIES UW PROJECT PAKKET

 

U hebt al een logo maar het komt niet tot leven. Dit project gaat over een basis branding of visual identity. Hoe ziet de verdere  ontwikkeling eruit bv. in een presentatiemap, naam en slogan-creatie, belettering van voertuigen, gevel, reclameborden of vlaggen. We raden het Premium-pakket aan, ineens kiezen voor het beste uitgangspunt is beter dan nadien upgraden. 

 

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT ADVANCED++

Basis branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 rough-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork.

 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Basis branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in Advanced design, kleurgebruik onbeperkt, 2 concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar. Vandaag besteld, Vandaag gestart.

399,00 €

  • Beschikbaar

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT PREMIUM+++

Uw basis branding-look en basis offline brandingmarketing (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 visual-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork. Met creative direction, wat impliceert dat uw visual identity in style en trends in evolutie is telkens  als er door ons een project wordt ontwikkeld.

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Uw basis branding-look en basis offline brandingmarketing (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 visual-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork. Met creative direction, wat impliceert dat uw visual identity in style en trends in evolutie is telkens als er door ons een project wordt ontwikkeld. Vandaag besteld, Vandaag gestart.

599,00 €

  • Beschikbaar

Hoe bestellen? 

U kan ook bestellen met aanbetaling per project i.p.v. het totaalbedrag. 

Klik op Bestellen, volg procedure,

bij stap 2 "Betalen" kies vooruitbetaling (betaling overschrijving binnen 48 uur via uw eigen bank) –

en betaal als volgt: € 100 aanbetaling en saldo

na oplevering checkout-levering –

en klaar.


Bij dit project is een vervolg productie nodig nl: artwork en bv. drukker, wil u dat wij heel de opvolging op ons nemen, neem dan productie-assistentie erbij (geldig voor advanced of premium), ga dan naar FREE OF FEE productie-assistentie.


stap 3

VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR.

Ga hiervoor naar pagina BRANDING-BRIEFING.

 

 

U kan ook een e-mail zenden naar support@mayday-mayday-pub.be met uw opgave-notities in bijlage (mag in trefwoorden, zonder zinsbouw), of combineer e-briefing of branding-briefing en nadien een bijlage – wat voor u het makkelijkst is, nadien nemen we telefonisch contact op om samen alles te overlopen. 

 


Vragen? De antwoorden op de meest gestelde vragen kan u vinden op de FAQ-pagina of neem contact op.

 


online team in digitale transformatie marketing-communicatie
DIGITALE TRANSFORMATIE MARKETING VOOR ONDERNEMERS - KMO'S - MARKETEERS
hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen
Online Bestellen

             ▼

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

 

garantie op website- en webshop-ontwikkeling, communicatie

Veilige betaling: overschrijving aanbetaling en saldo bij oplevering of via mollie, een erkende bankorganisatie voor dit Platform.

 

MAYDAY-MAYDAY-PUB.be is lid van het ODR-Platform van de Europese Commissie. Dit online platform voldoet aan: de Europese wetgeving voor e-commerce, de eisen van TrustedShop, GDPR en de 'Webshop Check' van de EC.

neem contact op in website en webshop maken