Een huisstijl laten ontwerpen =

Branding.

Voor kleine bedrijven is het zelfs onmisbaar om te overleven.

branding, huisstijl voor zelfstandige ondernemers en kmo's

Branding is een deel van de marketing dat zich bezighoudt met de publieke perceptie van het merk. Een bedrijf kan ook een merk zijn. Uw merk behoort tot de belangrijkste assets van uw bedrijf: hiermee pakt u uit en communiceert u doelgericht naar uw doelgroep.

 

Uniform communiceren is van essentieël belang. Het verhoogt uw herkenbaarheid en de doeltreffendheid van uw communicatie. Wil u top-of-mind worden, dan kan u niet om branding heen.

 

Er is veel verwarring rond branding, er zijn meerdere definities, dus wat is het precies? Jaren geleden werd branding gedefinieerd als een naam, slogan, teken, symbool of ontwerp, of een combinatie van deze elementen die producten of diensten van een bedrijf identificeert en van de concurrentie onderscheiden.

Nu is het een beetje complexer, maar belangrijk in de wereld van marketing.

 

Een consument heeft als hij uw bedrijfsnaam, service of product hoort of denkt een bepaalde gedachte, het wordt beïnvloed door de elementen, woorden, en creativiteit die eromheen zit. Een sterk merk is van onschatbare waarde naarmate de strijd om klanten intenser wordt van dag tot dag. Het is belangrijk om tijd te investeren in het onderzoeken, definiëren en bouwen van uw merk. 

 

Uw merk is immers de bron van een belofte aan uw consument. 

 

 


Streven naar eenvoud

 

Er is al een aantal jaren een brede trend naar eenvoud in ontwerp en het vertoont geen tekenen van vertraging. In feite, omdat we meer van ons leven leven op apps en websites, lijkt het alleen maar te versnellen.

 

"Consumenten zijn nu gewend aan een vlakkere, schonere, overzichtelijke ontwerpesthetiek in de apps en sites die ze gebruiken," zegt Alastair Holmes, associate creative director bij This Place . "Het is dus logisch dat bedrijven dit in hun algehele branding willen weerspiegelen."

 

Voorbeelden zijn er genoeg. "Burberry keerde onlangs de stoute schoenen aan met een gewaagde stap in typografische eenvoud, de banden met het elegante grafische sieraad uit het verleden doorsnijden en een tijdloze, groteske benadering van zijn nieuwe identiteit aannemen", zegt Lee Hoddy, creatieve partner bij Conran Design Group . 

 

Lees ook: de 6 ontwerptrends voor 2022

 

uit © Creative Bloq Future Publishing Limited

Eén van de 11 grootste grafische designtrends voor 2022.

visual identity, trends in 2020

© Creative Bloq 


 

START UW VISUAL IDENTITY PROJECT

 

|

|

stap 2

KIES UW PROJECT PAKKET

 

U hebt al een logo maar het komt niet tot leven. Het advanced-project gaat over een basis branding of visual identity, de krijtlijnen voor bv. in een presentatiemap, naam en slogan-creatie, belettering van voertuigen, gevel, reclameborden.

Het premium-project is visual identity toepassen voor een digitale omgeving - het beste uitgangspunt. 

 

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT BASIC+

Basis branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in basic-design, kleurgebruik onbeperkt, 2 rough-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork. Directe betaling 5% korting direct toegepast, vul in kortingsbon deze ACTIECODE 3006 in.

 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Basis branding-look (toepassingen in rough-ontwerp) in basic-design, kleurgebruik onbeperkt, 2 rough-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork. Directe betaling 5% korting direct toegepast, vul in kortingsbon deze ACTIECODE 3006 in. Vandaag besteld, Vandaag gestart.

600,00 €

VISUAL IDENTITY DESIGN PROJECT PREMIUM+++

Uw basis branding-look en basis offline brandingmarketing (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 visual-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork. Met creative direction, wat impliceert dat uw visual identity in style en trends in evolutie is telkens  als er door ons een project wordt ontwikkeld. Directe betaling 5% korting direct toegepast, vul in kortingsbon deze ACTIECODE 3006 in.

 

Vandaag besteld,

Vandaag gestart.

Uw basis branding-look en basis offline brandingmarketing (meer toepassingen in visual-ontwerp en advies) in Premium design, kleurgebruik onbeperkt, 2 visual-concepts, 2 revisies, levering definitief concept is implementatie klaar voor artwork. Met creative direction, wat impliceert dat uw visual identity in style en trends in evolutie is telkens als er door ons een project wordt ontwikkeld. Directe betaling 5% korting direct toegepast, vul in kortingsbon deze ACTIECODE 3006 in. Vandaag besteld, Vandaag gestart.

1.900,00 €


Hoe bestellen? 

 

Klik op knop Bestellen, volg procedure en bij stap 2 "Betalen": 

kies Bancontact/MisterCash voor directe betaling 1e maand via deze site: -5% korting gebruik actiecode 3006)   OF

kies vooruitbetaling voor overschrijving (betaling binnen de 7 dagen via uw bank) 

 

U kan ook bestellen met aanbetaling per project i.p.v. het totaalbedrag. Klik op Bestellen, volg procedure, bij stap 2 "Betalen" kies vooruitbetaling (betaling: overschrijving binnen de 7 dagen na ontvangst factuur) – en betaal als volgt: € 100 aanbetaling (per project)  en saldo na oplevering checkout-levering –

 

 

◄ Vragen en meer info nodig:

Hoe online projecten bestellen? 

(bestelpagina blijft open, aparte pagina opent met informatie)

of bel 0472 730 714

 

 

 

U kan ook snel en eenvoudig bestellen met dit e-formulier:

vul in, klik op verzenden - en klaar

Geen directe betaling en korting mogelijk.

 U kan ook bestellen met dit e-formulier ▼

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


stap 3

VUL DE BRIEFING IN EN KLAAR.

Ga hiervoor naar pagina BRANDING-BRIEFING.

 

 

U kan ook een e-mail zenden naar support@mayday-mayday-pub.be met uw opgave-notities in bijlage (mag in trefwoorden, zonder zinsbouw), of combineer e-briefing of branding-briefing en nadien een bijlage – wat voor u het makkelijkst is, nadien nemen we telefonisch contact op om samen alles te overlopen. 

 


 

Vragen? De antwoorden op de meest gestelde vragen kan u vinden op de FAQ-pagina of neem contact op.

 


MANAGE ALL IN ONE PLACE 

WEB-DEVELOPMENT / WEBDESIGN / MARKETING / GRAPHIC DESIGN / BRANDING / 

-------------------------------------

ONLINE-TEAM VOOR ONDERNEMERS, KMO’S EN MARKETEERS

 

 

 

HOE GA JE TE WERK?

hoe online website, webshop, marketing en reclame bestellen

STAP 1 :

KLIK PICTO  EN ZOEK UW PROJECT 

STAP 2 :

KLIK PROJECT, KIES OP PAGINA, BESTEL

STAP 3 :

VUL BRIEFING IN, VERZENDEN  EN KLAAR

U hebt vragen, 

wij hebben de oplossingen.

 

 

Nieuwe plannen, maar verscheurd tussen doen-en-niet-doen. Dit analysetool helpt om rationeel de juiste beslissing te nemen.                                                                     ▼ 

analysetool commerciele projecten

mayday-mayday-pub.be                                                              ◄     officiële sites van MAYDAY-MAYDAY-PUB       

mayday-pub.be (re-design)

 


Mayday-Mayday-Pub is actief in Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant.

Alle vermelde prijzen zijn excl. btw (deze site is voor BTW-plichtige klanten binnen de EU) - voor klanten van EU-lidstaten buiten BE gebeurt de BTW-aangifte via OSS-systeem.